Hlavní obsah

Nejhezčí bazén světa mají na Bali. Má dvě patra a obklopuje ho džungle

Novinky, mšv

Nefalšovanou romantiku nabízí bazén v balijském hotelu Hanging Gardens. Ten byl v minulosti několika portály, včetně TripAdvisoru, vyhlášen tím vůbec nejhezčím na světě. A jeho kouzlo je nesporné - nekonečný bazén se totiž nachází ve dvou patrech a nabízí výhledy na okolní tropický les.

Foto: Profimedia.cz

Dvoupodlažní bazén je v hotelu třešničkou na dortu.

Článek

Dobře znějícím titulem se nepyšní jen samotný bazén, ale rovněž celý rezort, který v minulosti bodoval v turistických Oscarech World Travel Awards nebo World Luxury Spa Awards. Jednotlivé bungalovy jsou zasazeny do tropického lesa, který má navodit dojem exotické rajské zahrady.

Foto: Profimedia.cz

Rezort obklopuje nefalšovaná džungle.

Výhledy na okolní džungli návštěvníci luxusního rezortu ale docení nejvíce právě v kaskádovitém bazénu, který kromě TripAdvisoru označil jako nejhezčí na světě také Condé Nast Traveler. Server Architecture and Design ho zase zařadil mezi 40 nejpozoruhodnějších. Ideální je prý i pro trávení líbánek.

Foto: Profimedia.cz

Hotel se nachází nedaleko Ubudu.

Hotel návštěvníci najdou nedaleko balijského Ubudu u vesnice Payangan, prakticky v samém středu ostrova. V blízkosti leží slavná terasovitá rýžová pole a také několik chrámů. Vězte však, že ona romantika i poloha hotelu mají svou cenu. Za noc tu zaplatíte nejméně 14 000 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám