Hlavní obsah

Na palubě letadla proběhla seznamka v rekordní výšce

Novinky, Klára Fischleinová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O lásce ve vzduchu zpíval už v 70. letech 20. století John Paul Young. V polovině minulého týdne ale slova písně Love is in the air získala zcela nový rozměr. Na palubě letadla totiž proběhlo seznamování desítek nezadaných v rekordní výšce.

BEZ KOMENTÁŘE: Pokusit se o nalezení životního partnera se mohl každý z účastníků rekordní seznamky na palubě letadlaVideo: guinnessworldrecords.com

 
Článek

Do netradiční seznamky se zapojilo 60 svobodných lidí z Velké Británie, Irska, Francie a Německa. 30 mladých žen a stejný počet mužů bylo vybráno z 500 uchazečů, kteří se chtěli zapojit do vytvoření světového rekordu.

Seznamka v rekordní výšce 10 668 metrů se uskutečnila na palubě letadla směřujícího z britského letiště Luton do italských Benátek, jednoho z nejromantičtějších měst Evropy.

Akce, jíž zorganizovala internetová cestovní agentura Expedia, má posloužit také jako výzkum, který chce dokázat propojení mezi láskou a cestováním. Zda konkrétně ona tříminutová rande během letu z Velké Británie do Itálie poskytla dostatek času pro zamilování, musí ovšem posoudit vybraní cestující.

Anketa

Zapojili byste se do takové seznamky?
Ano
56,6 %
Ne
43,4 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1770 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám