Hlavní obsah

Movitá rodina nabízí práci snů. Cestujte s námi, foťte nás a my vám zaplatíme

Novinky, mšv

Vášniví cestovatelé mají neopakovatelnou příležitost poznávat zdarma svět, a ještě za to dostat zaplaceno. Movitá rodina, jejíž identita zatím nebyla prozrazena, totiž poptává lifestylového fotografa, který by ji doprovázel v zahraničí a výlety dokumentoval. Vybraný kandidát bude mít vše uhrazené a jeho roční plat bude činit 80 000 liber (2,3 milionu korun), napsal server The Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Inzerát byl vydán na portálu Perflocal. Je v něm uvedeno, že všechny náklady spojené s cestováním, jídlem a ubytováním budou zcela uhrazeny rodinou. Kromě platu pak bude mít fotograf i plně hrazenou nemocenskou a 30 dní dovolené. K výkonu práce by se měl vítězný kandidát dostavit v únoru 2019, pozice představuje příležitost, ale i velký závazek. Většinu času totiž bude trávit mimo svůj domov právě na cestách.

„Je možné, že někdy budete pryč až tři měsíce, ale navštívíme Evropu, Severní i Jižní Ameriku či Austrálii, kde máme několik prázdninových domů,“ píše se v inzerátu. „Fotograf nás doprovodí na události, jako jsou například závody formule 1 v Monaku či Abú Dhabí, potápění na Maledivách, Mardi Gras v New Orleansu či karneval v Rio de Jaineru,“ upřesňuje se v pracovní nabídce.

Základní pracovní smlouva je na 12 měsíců s možností prodloužení. Na druhou stranu je po kandidátovi vyžadováno, aby měl alespoň pětiletou zkušenost s pořizováním lifestylových fotografií, takže nováčci nebo nadšenci bohužel nemají prakticky žádnou šanci.

Rodina si přeje zůstat až do výběru toho správného kandidáta v anonymitě. Nicméně žadatelé, kteří splní daná kritéria, se s ní setkají, aby společně strávili víkend a zjistili, zda je mezi zúčastněnými ta správná chemie.

Reklama

Výběr článků

Načítám