Hlavní obsah

Kvůli chrápajícímu otci připravila dcera pro cestující v letadle „balíčky záchrany“

Novinky, mšv

Australanka Grace Smithová se rozhodla pasažérům v letadle, ve kterém cestovala, ulehčit cestu. V případě, že by její nevlastní otec při dálkovém letu z Melbourne do amerického Houstonu ostatní rušil hlasitým chrápáním, připravila několik „balíčků záchrany“ se špunty do uší, čokoládou a vysvětlujícím vzkazem, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle sedmnáctileté Smithové dokáže její otec Alan Tattersall někdy chrápat opravdu hlasitě. A noc před odletem to také ukázal v plné síle.

„Řekla jsem si, že balíčky by mohly být skvělý nápad. Slyšela jsem o matkách, které podobné balíčky v letadlech rozdávají, když cestují s malými dětmi, které mohou plakat,“ vysvětlila.

Společně s matkou proto připravila zhruba deset balíčků, které obsahovaly kromě špuntů do uší také čokoládu a ručně psaný vzkaz. „Ahoj. Užijte si svůj výlet. Říkali jsme si, že by se vám hodila drobná pomoc, kdyby Alan usnul — snad shledáte tyto balíčky užitečnými,“ stálo na lístku.

„Věděl jsem, že chrápu, ale netušil jsem, že je to tak hrozné,“ komentoval Tattersall nezvyklou pomoc. Do letadla si ale balíčky nakonec vzal. Nejtěžší podle něj bylo získat pozornost ostatních cestujících, aby jim je mohl předat.

„Jakmile se lidé dostanou do letadla, ihned se začnou dívat na film a dají si sluchátka,“ řekl.

Balíčky záchrany rozdal, někteří spolucestující je považovali za zvláštní. Jistá pasažérka je prý ale velmi ocenila a ihned se podívala, co je uvnitř.

Reklama

Výběr článků

Načítám