Hlavní obsah

Kouření na palubě letadla už není absolutní tabu

Novinky, Jan Urban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Evropská letecká společnost Ryanair nabízí svým zákazníkům zajímavou nabídku. Za letu budou moci kouřit speciální, takzvané "bezkouřové" cigarety, díky kterým nebudou vyfukovat žádný škodlivý kouř, ale zároveň si přijdou na své.

Foto: Profimedia.cz

Nízkonákladový dopravce Ryanair nabízí pro kuřáky po sériích zákazů možnost zakouřit si přímo na palubě letadla.

Článek

Kouření na palubách letadel bylo zakázáno od roku 1990. Bylo však zjištěno, že přes dvacet čtyři tisíc zákazníků společnosti by si svůj zlozvyk přesto rádo dopřálo. Ryanair proto představilo speciální "bezkouřové" cigarety, které vypadají a chutnají stejně jako ty obyčejné. Údajně neobsahují žádné toxiny či chemikálie, které jsou jejich uživatelům škodlivé.

Mají menší obsah nikotinu a nemusejí se zapalovat. Samotný proces kouření probíhá během inhalace. Tato novinka je dostupná každému, kdo je starší osmnácti let a prodává se po deseti kusech za celkovou cenu šesti euro, uvedla letecká společnost Ryanair.

Reklama

Související témata:

Související články

Češi propadli spotteringu

Přistávací dráhy malých i velkých mezinárodních letišť se stávají často cílem výletů rodin i jednotlivců. Za plotem trpělivě vyčkávají na obří stroje i hodiny,...

Výběr článků

Načítám