Hlavní obsah

Jízda rychlostí 96 km/h na extrémní horské dráze vypumpuje adrenalin na maximum

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obří zábavní park Cedar Point v Sandusky v americkém Ohiu dokončuje zbrusu novou atrakci. Horská dráha, která se má veřejnosti otevřít zkraje příštího roku, bude výzvou i pro otrkané návštěvníky zábavních parků.

BEZ KOMENTÁŘE: Takhle bude vypadat jízda na horské dráze Rougarou

 
Článek

Areál Cedar Point má za sebou dlouhou historii. Lidé se sem chodí bavit už od roku 1870. Početná rodina zdejších atrakcí se průběžně rozšiřuje. Dalším přírůstkem bude na jaře 2015 horská dráha Rougarou.

Zvláštností bude například to, že nohy návštěvníků budou vlát jen centimetry nad dráhou, protože lidé pojedou připoutaní na oddělených sedačkách, nikoliv ve vozítkách s podlahou. Jak už to tak na horských drahách bývá, chvíli se pojede rovně, pak s náklonem na jednu či druhou stranu a nakonec 36 metrů nad zemí také vzhůru nohama.

Rougarou bude odolnost žaludků svých pasažérů testovat v jedné zatáčce a smyčce za druhou. Lidé se ocitnou ve výšce 44 metrů nad zemí, odkud skvěle uvidí na celý areál, následně o téměř 42 metrů klesnou, aby se objevili těsně nad vodní hladinou.

Jako housenka se vlnící sedačky, jedna vedle druhé, dosáhnou rychlosti až 96 kilometrů v hodině. Návštěvníci si během jízdy ani na chvilku neoddychnou. Adrenalin jim bude v těle pulzovat až do samého konce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám