Hlavní obsah

Jihokorejské rodiny si oblíbily pohodlí hotelů lásky

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Něco, čím by se ještě nedávno rozhodně nechlubili, se pro Jihokorejce stává čím dál běžnějším. Takzvané hotely lásky využívají místo méně komfortního levného ubytování v motelech. Dokonce tam přespávají společně se svými dětmi.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jihokorejci využívají hotely lásky k běžnému ubytování. Jsou levnější a plně komfortníVideo: Reuters

 
Článek

Na konci 90. let a začátkem nového milénia byly hotely lásky fenoménem zejména mezi mladými páry žijícími s rodiči a toužícími po chvilce soukromí. Těmto hotelům se tehdy velmi dařilo, dalo by se říct, že rostly jako houby po dešti. Skandály s prostitucí však řadu těchto zařízení uzavřely.

Pro mladé rodiny jsou hotely lásky atraktivní proto, že poskytují pohodlné zázemí za dobrou cenu, přestože oficiálně spadají do kategorie motelů. Co na tom, že koupelna je osvětlena červenými žárovkami a naproti posteli je zrcadlo. Spaní je tam pohodlné a místo klasické vany je v pokoji vířivka — akorát někdy hned naproti posteli.

Tento způsob ubytování se dostává do popředí nejspíš také díky tomu, že se konzervativní Jižní Korea stává otevřenější tématu sexu a intimity. Dřívější zábrany tak pomalu mizí.

Reklama

Výběr článků

Načítám