Hlavní obsah

Japonský hotel nabízí pokoj za směšně nízkou cenu. Má to však háček

Novinky, mšv

Japonsko nepatří mezi nejlevnější destinace. Přesto v něm lze najít místa, která nezruinují peněženku. Patří mezi ně hotel Business Ryokan Asahi ve městě Fukuoka, který nabízí jeden pokoj za 130 jenů, což je necelých 30 korun. Případné zájemce by však mohlo odradit, že je v místnosti kamera, která obraz nepřetržitě vysílá v přímém přenosu na YouTubu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Přestože je host pod neustálým drobnohledem, jelikož kamera zabírá celý pokoj, nic zvláštního se po něm nechce. Člověk nemusí být hvězdou YouTubu ani influencerem – zkrátka žádnou osobností známou v online světě. Není po něm ani vyžadováno, aby zpíval, tančil nebo žongloval. Jistě, soukromí si příliš neužije, ale je koneckonců na jeho uvážení, co bude v místnosti dělat, píše server SoraNews24.

Podle serveru Oddity Central není v pokoji mikrofon, což znamená, že hosté rozhodně nejsou odposloucháváni, mohou si pustit hudbu a nemusejí se bát, že je někdo na internetu uslyší chrápat.

Portál SoraNews24 do hotelu nedávno vyslal svého japonského reportéra Masanukiho, aby prověřil, co provozovatele k tak bizarnímu nápadu vedlo. Důvodem prý bylo, že šlo o nejméně oblíbený pokoj, management tak přišel s opravdu unikátní ideou, jak problém vyřešit. Za 130 jenů dokáže už málokdo odolat a kamera nakonec není takovým problémem.

Jinak není místnost ničím zvláštní a je vyvedena v tradičním japonském stylu. Znamená to podlahu z rohoží zvaných tatami, matraci, stoleček i televizi. Koupelnou pokoj nedisponuje. Umývací prostory jsou pro celý hotel společné a v nich samozřejmě hosty kamera nenatáčí.

V Japonsku otevřou hotel s animovanými recepčními

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám