Hlavní obsah

Hotel se kaje. Do tamní ženské sauny bylo vidět z ulice

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pětihvězdičkový hotel na jihokorejském ostrově Čedžu na sebe nechtěně strhl pozornost. Jeden z hostů si totiž všiml, že tamní dámská sauna postrádá zrcadlové okno a tím pádem je do ní vidět z ulice. Policie nyní pomocí kamerových záznamů zjišťuje, zda nebyla některá z návštěvnic exponována a zda si někdo zvenčí nepořídil fotografie.

Foto: Profimedia.cz

Do hotelové sauny bylo vidět z ulice (ilustrační foto).

Článek

Hotel Grand Josun se kaje a přišel s omluvou, píše server CNN. „Je nám hluboce líto, že jsme způsobili nepříjemnosti našim hostům v prostorách dámské sauny, kde některým oknům chybí zrcadlová fólie, a byly tam problémy se žaluziemi,“ uvádí se v prohlášení, které hotel vydal. „Provoz sauny byl pozastaven, aktuálně prověřujeme nedostatky, abychom je mohli napravit.“

Čínský hotel si vysloužil kritiku kvůli výběhu s ledními medvědy

Cestování

Hotel také vysvětlil, že speciální fólie zabraňuje ve dne tomu, aby bylo do wellness zóny se saunou vidět zvenčí. Nefunguje však za tmy, když se v prostoru svítí. Právě pak mají nastoupit na řadu žaluzie.

Jeden z hostů musí chodit na terapii

Na transparentnost dámské sauny upozornil korejský bloger, který v únoru trávil v nově otevřeném hotelu líbánky s manželkou. „Stala se z toho nejhorší vzpomínka mého života,“ uvedl muž s tím, že si se ženou velmi užíval bazén i všechny výdobytky v saunové zóně.

„Poslední den jsem se vypravil na procházku, a když jsem se podíval do oken sauny, zjistil jsem, že je zvenčí vidět dovnitř. Bylo vidět termometr, sprchy i toalety, a to od hotelového vchodu, z chodníku, parkoviště i z pokojových balkonů,“ vysvětlil bloger, jehož příspěvek se brzy stal v Jižní Koreji virálním.

„Já i moje žena jsme z toho byli v šoku. Běhá mi mráz po zádech jen při pomyšlení, že jsme možná použili toalety nebo sprchu před zraky mnoha lidí, a teď musíme chodit na terapii,“ napsal bloger.

Kvůli stížnostem personálu se nakonec celou věcí začala zabývat také policie. Ta začala procházet i záznamy z bezpečnostních kamer, aby zjistila, zda návštěvníci nebyli opravdu exponováni a zda si případně někdo tajně nepořídil snímky.

V Kataru má vyrůst ekologický plovoucí hotel. Bude se i otáčet

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám