Hlavní obsah

Hotel nabízí pokoj na vyplakání. Vyřeší i oteklé oči

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znáte chvíle, kdy toužíte utéct vyčerpávající realitě a potřebujete se schovat před celým světem? Obdobně únikové prostředí nově nabízí některým hostům japonský hotel Mitsui Garden v Tokiu. Tento týden o tom informoval britský deník Daily Mail a další zahraniční média.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Japonský hotel, pravděpodobně v reakci na dnešní dobu plnou shonu, připravil speciální nabídku pro ženy, které bojují s citovým napětím. Zve je, aby se přišly v klidu, pohodlí a soukromí vyplakat. Protože pláč pomáhá v boji proti stresu, citoval australský portál Skynews mluvčího hotelu.

K uvolnění emocí mají pomoci dojemné filmy, jako je například Forrest Gump. Navržený balíček zahrnuje vedle filmotéky také luxusní kapesníky, kosmetiku na odlíčení, a to dokonce včetně speciální péče o oči, aby se dotyčná žena ráno neprobudila s oteklými víčky.

Zájemkyně, které si balíček objednají, budou ubytované v pokoji označeném jako Ladies Moderate Single. Místnost o velikosti 16,5 metru čtverečního je vybavená velkou postelí, prostorným stolem, televizí a řadou doplňků. V rámci propagační akce hotel nabízí přespání v přepočtu za 2000 korun, a to do 31. srpna.

Foto: Profimedia.cz

Reklamní plochy v Tokiu patří k nejdražším na světě

V Tokiu, největším městě Japonska, žije včetně příměstských oblastí okolo 35 miliónů lidí. Tvoří jednu ze 47 japonských prefektur. O Tokiu se někdy mluví jako o městě protikladů. Je rušné a moderní, také ale nabízí klidné parky a posvátné chrámy. Špatnou zprávou pro turisty je, že odhalit komplikovanou tvář Tokia zabere jistě víc než jednu dovolenou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám