Hlavní obsah

Do letadla se dostali holubi. Cestující je chytali holýma rukama

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

S neobvyklými černými pasažéry se v pátek setkali cestující indické společnosti GoAir. Jen několik okamžiků před odletem se totiž na palubu dostal párek holubů. Komickou situaci se podařilo zachytit i na video, uvedl server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Letadlo bylo téměř připraveno opustit letiště v indickém Ahmadábádu, když se do něj otevřenými dveřmi přiřítili holubi. Zmatení kvůli stísněnému prostoru létali nahoru a dolů a k jejich odchytu se nepřipojila pouze posádka, ale i několik pasažérů. Jeden z cestujících komickou situaci natočil a video zveřejnil na Twitteru.

Na záběry reagovala následně i společnosti GoAir. „Jsme si vědomi toho, že tohle nebyl zážitek, ve který jste doufal, a my se za něj omlouváme,“ napsala aerolinka. Mluvčí následně dodal, že ho mrzí nepříjemnosti spojené s touto neobvyklou situací.

Personál v letadle si vyžádal asistenci při odchytu holubů, který byl nakonec úspěšný a letadlo vyrazilo načas. Navzdory tomu do svého cíle, města Džajpur, dorazilo o půl hodiny později.

Cestující brali situaci s humorem. „Nechápu, proč by chtěl holub letět v letadle, když může letět absolutně zadarmo,“ tweetoval jeden. „Asi byli už unavení máváním křídel,“ komentoval další.

Letadlo muselo nouzově přistát. Vzplála v něm telefonní baterie

Cestování

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám