Hlavní obsah

Dívku v letadle vyděsilo prasklé okno. Scénář z hororových filmů se nekonal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pasažérka na nedávném letu amerických aerolinek Southwest Airlines z arizonského Tucsonu do Las Vegas, identifikovaná pouze jak Mia, má pořádný zážitek. Když se opřela loktem o okno, nevydrželo tlak a prasklo. Klip zveřejnila na síti TikTok. Následně pak zveřejnila další klip, kdy vše uvedla na pravou míru a připustila, že situace nebyla tak vážná, jak se na první pohled mohlo zdát.

BEZ KOMENTÁŘE: Na okně v letadle se objevila během letu prasklina, jednalo se naštěstí jen o svrchní plastVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Let z Tucsonu do Las Vegas se tak tak dostal do letové hladiny, letušky začaly přijímat objednávky na nápoje a pasažérka Mia se opřela loktem o okénko. Prý slabě, ale jakmile se jej loktem dotkla, okno se roztříštilo.

„Vážně to byl ten nejmenší možný tlak z mé strany a najednou bylo okno na padrť. Samozřejmě jsem okamžitě tlačítkem přivolala letušku. Jakmile přišla a spatřila to, spadla jí čelist. Dívá se na mě, já se dívám na ni, ona se dívá na okno. Okamžitě běžela za piloty,” popsala pasažérka.

Přesadili ji

Za několik momentů byla Mia ujištěna, že praskl pouze ochranný plast okna, letadlo nemá žádné problémy s tlakem, a je tak zcela bezpečné pokračovat dále do Las Vegas. Pouze byla přesazena na jiné místo v letadle.

„Je to dobře, že tam jsou dvě tři okna. Nevím, jakou mají letadla konstrukci, ale je fajn, že to je takhle uzpůsobené. Letadlo mělo po našem přistání pokračovat na další letiště, ale samozřejmě potřebovalo po této události opravu,” dodala pasažérka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám