Hlavní obsah

Bodíky sbíráte? Maledivy chtějí turisty nalákat na věrnostní program

Novinky, Michael Švarc

Exotické Maledivy chtějí po koronavirové pauze opět nalákat turisty. Od prvního prosince proto spustí věrnostní program, v jehož rámci mají návštěvníci sbírat body, které budou moci posléze využít. Na co přesně, ještě vláda nerozhodla, zřejmě ale na slevy či některé druhy zážitků, píše server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sbírání takzvaných maledivských hraničních mílí bude poměrně jednoduché. Jejich množství se totiž bude odvíjet od toho, kolikrát a na jak dlouho turisté exotické ostrovy navštíví. A pokud půjde o zvláštní příležitost, čekají je extra body navíc.

Plán na věrnostní program, který má turisty navnadit k návštěvě země, představil během virtuální konference maledivský ministr turismu Abdulla Mausoom. Systém odměn bude rozdělen na tři stupně: bronzový, stříbrný a zlatý. Úřady se však na výsledné podobě ještě nedohodly, a tak zatím není jasné, na co se mohou turisté za sbírání bodů těšit. Pravděpodobně ale půjde o různé slevy nebo exkluzivní zážitky či výhody.

„Maledivské hraniční míle jsou věrnostní program zaměřený na propagaci. Turisté, kteří se do něj zapojí budou získávat body za každé překročení hranic,“ uvádí se na oficiální stránce projektu. „Jakmile turisté dosáhnout určitého množství bodů, budou odměněni úžasnými výhodami. A čím výše dosáhnou, tím lepší a exkluzivnější odměny je čekají.“

Maledivská ekonomika je na příjmech z turistiky silně závislá. Země proto s otevíráním hranic začala už v polovině července, tedy mnohem dříve než většina států v jihovýchodní Asii, jako třeba Thajsko či Indonésie, které jsou turistům stále nepřístupné.

Luxusní resort hledá nadšeného čtenáře, který by se staral o plážové knihkupectví

Cestování

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám