Hlavní obsah

Napařený ručník a koktejl zdarma? Delta Airlines narušují zvyklosti v ekonomické třídě

Novinky, akr

Se službami zdarma se v nejlevnější ekonomické třídě setkáte jen výjimečně. To se snaží změnit americká letecká společnost Delta Airlines. Od listopadu bude totiž aerolinka všem svým pasažérům nabízet dnes již neobvyklý servis. Změna se dotkne i Čechů.

Foto: Profimedia.cz

Od listopadu budou Delta Airlines nabízet nadstandardní služby v ekonomické třídě.

Článek

Hned po vzletu dostane každý na palubě jako uvítací nápoj koktejl Bellini. Původně italský nápoj se míchá ze suchého bílého šumivého vína a broskvové šťávy. Na mezinárodních letech delších než šest hodin bude pasažérům k dispozici také stravování ve stylu bistra. V průběhu letu se pak cestující dočkají další pozornosti v podobě čokolády jako třeba u aerolinek Swiss. Konec a začátek letu zpříjemní možnost osvěžit se napařeným ručníkem. Další plánovanou novinkou je přepracované jídelní menu.

„Je to investice do každého zákazníka, který si zvolí Delta Airlines bez ohledu na to, kde v letadle sedí,“ komentovala změnu vedoucí oddělení palubního servisu Delta Airlines Allison Ausbandová pro server Daily Mailu. V rámci zdokonalování palubního servisu kromě těchto služeb investovala aerolinka i do dodatečného výcviku letušek a stevardů.

Delta změnu testovala již na více než 700 letech mezi Portlandem a Tokiem. Přes 1800 pasažérů a odezva posádky ukázaly zvýšenou spokojenost cestujících. Ačkoliv Delta Airlines provozují nejvíce linek v USA, změna se dotkne i českých pasažérů. A to zejména na pravidelné sezonní lince z Letiště Václava Havla v Praze na Letiště JFK v New Yorku.

Reklama

Výběr článků

Načítám