Hlavní obsah

Ryanair začne provozovat přímé spojení mezi Prahou a Mallorkou

Nízkonákladová letecká společnost Ryanair spustí v červnu přímé spojení mezi Prahou a Mallorkou. Na největší z Baleárských ostrovů, který patří mezi oblíbené turistické destinace, se bude létat jednou týdně vždy v úterý. Pražské letiště o tom informovalo v tiskové zprávě.

Foto: Profimedia.cz

Katedrála Panny Marie v Palma de Mallorca (ilustrační foto)

Článek

Linka bude spuštěna 4. června a půjde už o 31. destinaci, do které lze se společností Ryanair cestovat. Nejnověji se do nabídky zařadily také Marrákeš v Maroku nebo Ammán v Jordánsku.

„Jsme potěšeni, že můžeme oznámit novou linku z Prahy do Palmy de Mallorca, která bude v provozu jednou týdně,“ oznámil za aerolinku Robin Kiely. Dodal, že letenky budou v předprodeji se slevou 20 procent.

Ryanair již v září loňského roku na tiskové konferenci oznámil, že bude mít od letního letového řádu na pražském letišti bázovaná čtyři letadla typu Boeing 737.

Od loňského listopadu platí u společnosti Ryanair nová pravidla pro přepravu zavazadel. Cestující si s sebou na palubu už nemohou bezplatně vzít příruční zavazadlo, ale musí za ně zaplatit.

Reklama

Výběr článků

Načítám