Hlavní obsah

Ryanair zdvojnásobuje množství destinací pro přímé lety z Prahy

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nízkorozpočtové aerolinie Ryanair ohlásily na středeční tiskové konferenci v Praze, že začnou létat z Prahy v rámci letního letového řádu do 15 nových destinací, čímž se stávajících 15 destinací rozšíří na dvojnásobek.

Foto: Pavel Karban, Právo

Letoun společnosti Ryanair

Článek

Nově přibydou linky do Ammánu (Jordánsko, dvakrát týdně), Bari (Itálie, dvakrát týdně), Billundu (Dánsko, třikrát týdně), Bournemouthu (Velká Británie, dvakrát týdně), Kodaně (Dánsko, denně), Göteborgu (Švédsko, dvakrát týdně), Marrákeše (Maroko, dvakrát týdně), Marseille (Francie, dvakrát týdně), Paříže (Francie, třikrát týdně), Pescary (Itálie, dvakrát týdně), Pisy (Itálie, třikrát týdně), Rigy (Lotyšsko, třikrát týdně), Stockholmu (Švédsko, třikrát týdně), Benátek (Itálie, čtyřikrát týdně) a Zadaru (Chorvatsko, dvakrát týdně).

Ryanair bude operovat z Prahy více než 130 letů týdně do 30 destinací, přičemž v rámci ohlášení nových linek se letenky na duben příštího roku prodávají do páteční půlnoci levněji. Od léta 2019 budou mít aerolinky v Praze dvě další bázovaná letadla, čili celkově budou v Praze mít už čtyři stroje.

„Půjde o náš zatím nejrozsáhlejší letní letový řád a jsme rádi, že můžeme českým cestujícím otevřít cestu do mnoha zajímavých či úplně nových destinací,” uvedl obchodní ředitel Ryanairu David O'Brien v Praze.

Skutečností je, že třeba přímou linku na „anglickou riviéru”, do města Bournemouthu, Praha zatím ještě doopravdy neměla. Hitem by se však určitě mohly stát linky do chorvatského Zadaru či marocké Marrákeše.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám