Hlavní obsah

Ženě se poštěstilo být jedinou pasažérkou velkého letadla, mohla tančit v uličce

Novinky, mšv

Zatímco většina lidí cestuje nacpanými letadly, Latsamy McAdoová z Miami prožila zcela opačnou situaci. Na lince z Bangkoku na ostrov Koh Samui se jí poštěstilo být jedinou pasažérkou. Posádka jí prý díky tomu dovolila během cesty i tancovat v uličce, píše The Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Jakmile McAdoová nastoupila do letadla a zavřely se dveře, uvědomila si, že se k ní už žádný další pasažér nepřipojí. A to neletěla žádným „vrtulákem“, ale Airbusem A319, který má kapacitu 160 cestujících. Svůj nevšední zážitek posléze sdílela na Instagramu, kde uvedla, že se jednalo o opravdu vzrušující a zábavnou zkušenost.

Jako jediná pasažérka zhlédla žena privátní bezpečnostní instruktáž a posádka jí prý dovolila během letu i tančit v uličkách. Kromě toho měla během hodinového letu možnost neomezeně konzumovat nápoje i jídlo. Mírné obavy měla prý jen během přistání, kdy se letadlo zmítalo v turbulencích. „Bála jsem se, že je to let jak z Nezvratného osudu,“ naráží žena na kultovní film, v němž skupina lidí unikne před leteckou katastrofou.

Stejně úsměvný jako celý let byl i výjev, kdy si šla na pás vyzvednout své zavazadlo. Samozřejmě bylo zcela osamocené.

Podobná situace se letos přihodila jisté ženě, která v lednu letěla sama na lince z amerického Rochesteru do Washingtonu DC. A minulý rok jiná žena letěla až ze skotského Glasgow na Krétu a rovněž byla jedinou cestující na palubě.

Reklama

Výběr článků

Načítám