Hlavní obsah

Hrozivá atrakce nabízí volný pád bez jištění. Odváží se jen ti nejotrlejší

Novinky, fis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dánský zábavní park má kromě horské dráhy a dalších běžných atrakcí co nabídnout také neposedným dobrodružným náturám. Volný pád z výšky několika desítek metrů je zážitkem, na který asi hned tak nezapomenete. Obzvláště pokud je vaší jedinou jistotou síť, do níž se řítíte nebezpečně vysokou rychlostí.

BEZ KOMENTÁŘE: Adrenalinová atrakce pro nejotrlejší

 
Článek

SCAD Tower, atrakce v dánském parku Tivoli Friheden v Aarhusu, si ve světě adrenalinových lákadel rozhodně zaslouží čestné místo. Z výšky okolo třiceti metrů z této věže padají milovníci výzev do obří modré sítě.

Nenechte se zmýlit, skokany nejistí nic kromě druhé sítě natažené pod tou, do níž padají. Žádné lano, provaz ani řetěz. Zkrátka volný pád doslova a do písmene. A to rychlostí až téměř 90 kilometrů v hodině.

Na SCAD Tower by se neměl odvážit nikdo, kdo trpí problémy se zády, srdcem, epilepsií, závratí a samozřejmě sem nesmí také těhotné ženy. Dále je vstup zakázán osobám pod vlivem alkoholu či drog.

Věž nabízí nejen pád do měkké sítě, ale také vyhlídku na město Aarhus a jeho okolí. Nemusíte nutně skákat, abyste si tento pohled mohli dopřát. K dispozici je totiž výtah.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám