Hlavní obsah

ČSA v novém propagačním videu roztančily své zaměstnance

Novinky, fis

České aerolinie ukázaly své pracovníky v tak trochu neformálním světle. Nechaly je tančit na melodickou píseň Happy, kterou nazpíval Pharrell Williams. Vzniklo tak propagační video, ze kterého dvě a půl minuty dýchá pohodová atmosféra.

Nové propagační video ČSA Video: ČSA

 
Článek

Jak vypadá úklid letadla, manipulace se zavazadly nebo třeba prodej letenek s trochou nadsázky? Asi tak, jako když se zaměstnanci ČSA a sesterské společnosti Czech Airlines Handling společně s cestujícími ladně vlní v rytmech skladby Happy, o jejímž optimismu vypovídá už sám název. Právě oni se stali aktéry nového propagačního videa společnosti.

„Toto virální video ČSA je součástí nové, aktivnější komunikace společnosti a její značky, v rámci které se v maximální míře snažíme využívat sociální sítě a obdobné distribuční kanály. Zapůsobil i fakt, že použití skladby Happy Pharrella Williamse pro účely natočení vlastního videa je bezplatné. Jednoduše i České aerolinie se připojily k vlně zájmu o tuto skladbu a můžeme tak představit zaměstnance v trochu jiném, uvolněnějším světle,” řekl Novinkám mluvčí společnosti Daniel Šabík.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám