Hlavní obsah

Hotel Hilton Prague Old Town získal prestižní ocenění

Novinky, Lucie Poštolková

Pražský hotel Hilton Prague Old Town získal od cestovatelského portálu TripAdvisor cenu Certificate of Excellence, která označuje výtečnost v oblasti pohostinství. Informovala o tom Lenka Vitovská z Hilton Old Town Prague.

Foto: Archiv hotelu

Hotel Hilton Prague Old Town

Článek

Na ocenění mohou dosáhnout jen hotely, které pravidelně dostávají vynikající cestovatelské recenze na portálu TripAdvisor. Každý rok dostane toto ocenění přibližně 10 procent ubytovacích zařízení, která jsou uvedená na TripAdvisoru.

"Subjekty se mohou kvalifikovat k obdržení ocenění Certificate of Excellence tím, že dosáhnou celkového hodnocení na TripAdvisor od cestovatelů v hodnotě 4 a více, kdy nejvyšší možné je 5. Dalším kritériem je množství uveřejněných recenzí během posledních dvanácti měsíců," řekla Novinkám Lenka Vitovská.

Luca Crocco, generální ředitel hotelu Hilton Prague Old Town, uvedl: „Jsem hrdý na hotelový tým, díky kterému jsme obdrželi toto prestižní ocenění v hodnotě 4,5. Snažíme se uspokojit i ty nejnáročnější potřeby našich hostů a udržet služby na vysoké úrovni. Jsem opravdu potěšen, že hotel Hilton Prague Old Town konzistentně dostává pozitivní recenze na největším světovém cestovatelském serveru.”

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám