Hlavní obsah

Hello Kitty je všude, má i vlastní stylová letadla

Novinky, Lucie Poštolková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kreslenou postavičku Hello Kitty znají především děti. Tento fenomén ovládá malé holčičky i teenagerky. Kočička s mašlí ale míří výš, přesněji až do oblak. Tchajwanská letecká společnost jí věnovala dokonce několik letadel i samotné terminály, kde se cestující ocitají v pohádkovém růžovém světě.

BEZ KOMENTÁŘE: Letadlo Hello Kitty

 
Článek

Asi každý nadšenec nějaké filmové postavy by se chtěl někdy podívat do světa Fantomase, Arabely, Harryho Pottera nebo se projet batmobilem. U dívek a holčiček dnes letí Hello Kitty, nosí ji na školních penálech, nočních košilkách, ve vlasech ale třeba i na tričku.

Právě pro ně připravila jedna tchajwanská aerolinka stylová letadla u několika gatů (přístupů do letadla) na letištních terminálech. Na tchajpejském letišti si tak nejmenší děti mohou pohrát například na růžovém kočičím hřišti.

Foto: Profimedia.cz

Společnost představila veřejnosti tři letadla ve stylu růžového světa, kde je vše dotažené do detailů: cestující jedí růžovým příborem, hlava kotěte zdobí koláčky, letenky, sedačky, ubrousky, papírové kelímky, láhve na mléko, nádobí, sušenky, zmrzlinu, krém na ruce, dávkovače mýdla a spoustu dalšího.

Letuškám s růžovou zástěrou nechybí mašle u pasu a usmívající se kotě na prsou. Cestující dostávají na zavazadla nálepku Hello Kitty. Pro tyto lety bylo prý speciálně navrženo více než sto věcí s daným motivem.

Foto: Profimedia.cz

Pasažéři prý vrní radostí, píše server CNNgo.com. "Mnoho lidí vyhledává lety Hello Kitty. Reakce na ně byla veliká," uvedla Anna Wonngová.

Kočičí letadla létají z Tchaj-peje jen do Hongkongu, jihokorejského Soulu, japonského Tokia, Sappory, Fukuoky a na americký ostrov Guam.

Pasažéři si v duty free obchodech mohou nakoupit stovky produktů od Hello Kitty zástěr, které nosí letušky, až po těstoviny s kočičím motivem.

BEZ KOMENTÁŘE: Letištní terminál Hello Kitty v Tchaj-peji

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám