Hlavní obsah

Mountfield šokuje vysokými slevami na bazény

Komerční článek - Krásné rodinné bazény lze teď v září pořídit až o 60% levněji. Lze ušetřit i statisíce. Kupovat zapuštěný bazén teď před zimou, kdy si ho už vůbec neužijete? Můžete nad tím kroutit nevěřícně hlavou, ale názor odborníků je jednoznačný: ano, když bazén, tak právě nyní na podzim. Taková investice se totiž vyplatí hned z několika důvodů.

Článek

„Názor, že zapuštěný rodinný bazén je nejlépe pořídit na jaře, už několik let neplatí,“ tvrdí například bazénový poradce Bohumil Vlach. „Právě zjara o tom uvažuje nejvíce zájemců a prodejci tak nemají čas se jim věnovat opravdu individuálně a v klidu.

Za mýtus lze označit i domněnku, že v tomto období jsou na bazény největší slevy. Proč by to prodejci dělali, když mají o odbyt postaráno? Naopak většina z nich využívá velké poptávky a snaží se vydělat co nejvíce. Slevy na zapuštěné bazény se proto v poslední době přesouvají spíše do podzimního období,“ vysvětluje Vlach.

Ušetřit lze i více než 100 tisíc. Ale již jen do 30.září!

Platnost jeho slov dokládá i největší prodejce bazénů Mountfield. Ten v těchto dnech přišel s doslova šokující nabídkou. Do své krátkodobé posezónní akce, ve které poskytuje výrazné slevy na celý svůj sortiment, totiž zařadil i celou rozsáhlou nabídku svých rodinných zapuštěných bazénů se slevami až 60%.

Vysoké slevy navíc poskytuje také na zastřešení a další bazénové příslušenství, ať už je to například vyhřívání bazénu, protiproud či bazénový vysavač. Zájem je obrovský. A je opravdu o co stát: vždyť například nejprodávanější bazén na našem trhu, Baltimor se širokým schodištěm od amerického výrobce, teď lze pořídit už za 86 180 korun, když ušetříte více jak 129 tisíc korun. A ještě si můžete vybrat z více jak 20 různých barev a vzorů bazénové stěny.

„Chtěl bych ale připomenout, že tyto mimořádné slevy budeme poskytovat jen do 30. září,“ upozorňuje manažer bazénové divize Mountfieldu Jan Jirka. „Doporučil bych proto, aby se každý zájemce o koupi bazénu zastavil co nejdříve v kterékoli naší prodejně a nechal si připravit nezávaznou nabídku nebo si dohodnul návštěvu našeho bazénového specialisty přímo u něj na zahradě,“ dodává.

V právě probíhající akci velkých podzimních slev lze k bazénu výhodně pořídit i zastřešení. Například model Klasik (na snímku) teď stojí místo běžných 130 tisíc korun jen 79 890 Kč. Pro ty, kteří si chtějí příjemné koupání výrazně prodloužit, to je velmi lákavá nabídka. foto: Mountfield

Reklama

Související články

Pergoly - okrasa zahrady

Jsou to lehké, často dřevěné konstrukce, které se vztyčují nad terasami, travnatými plochami či cestami, aby vytvořili pocit soukromí.

Jak prodloužit koupací sezónu

Koupat se v bazénu na vlastní zahradě je samozřejmě příjemné – tedy tehdy, pokud voda nestudí. Jenže dní, kdy sluníčko dokáže vodu v bazénu samo o sobě prohřát...

Na zahradním nábytku teď ušetříte až 46%

Komerční článek - Na trhu s dřevěným zahradním nábytkem to vře. Jak by ne, když se právě teď dá kvalitní sestava vyrobená z hitu letošního roku – dřeva...

Výběr článků

Načítám