Hlavní obsah

Geniálně jednoduchý. A za pár kaček. Chcete ho?

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Při pohledu na nevelkou krabici s barevnou fotografií nadšených vodomilů si člověk nutně položí otázku: Je to bazén, není to bazén?

Foto: Mountfield

Článek

Pak roztrhnete obal, vytáhnete „něco“ modrého, nafouknete tomu prstenec a začnete napouštět vodu, která sama začne vztyčovat obvodové stěny, a nakonec to propojíte pomocí hadic s pískovou filtrací. A ejhle, během chvíle před vámi stojí docela hezký bazén připravený ke koupání.

Pravda, tak úplně jednoduché to není. Ještě předtím je totiž potřeba na zahradě vybrat místo, kde bude nový miláček rodiny stát, zarovnat pod ním plochu a položit geotextilii. Ale to už je opravdu vše.

Foto: Mountfield

Swingařská klasika - kruh o průměru až 4,57 m a hloubce až 1,07 m.

Má se pak člověk divit, že samonosné nafukovací bazény Swing jsou každoročním hitem začátku letních měsíců? „Jejich obrovskou předností je, že se dají na zahradě instalovat opravdu během několika desítek minut. Představují ideální řešení pro ty, kdo se chtějí rychle začít koupat, nejsou příliš nároční a nechtějí utratit moc peněz. Například bazén Swing Splash o průměru 3,6 metru vyjde nyní na pouhých 1 990 korun,“ vysvětluje popularitu těchto gumových bazénů Lukáš Toula z Mountfieldu.

V nabídce Mountfieldu jsou ovšem i modely s průměrem až 4,57 metru. „Pokud máte více místa a chce ještě větší vodní plochu, můžete si u nás vybrat některý z rozměrnějších kruhových nebo i oválných bazénů Swing, které jsou vyztuženy opěrnou konstrukcí. I u nich platí, že se dají rychle a jednoduše sestavit a po skončení sezóny ventilem vypustit, složit a na zimu uskladnit,“ říká Toula.

Foto: Mountfield

Bazény Swing mohou mít i oválný tvar. V tom případě nabízí mnohem víc prostoru ke koupání. Stabilní opěrnou konstrukci snadno a rychle sestavíte pomocí rychlospojek.

Z čeho jsou bazény Swing vyrobeny, jsou dost pevné? Jak zdůrazňuje Lukáš Toula, na výrobu byly použity vysoce odolné materiály. Vnější a vnitřní stěny jsou z pružného a velmi trvanlivého materiálu PolyStrenght, což je speciálně upravené PVC. Mezi stěny je navíc vložena zpevňující polyesterová síťovina.

A kde se dají koupit? „Buď si jej můžete objednat na našich stránkách www.mountfield.cz, nebo rovnou zajít do kterékoliv z 57 prodejen,“ odpovídá Lukáš Toula s tím, že bazény Swing jsou k dostání v různých průměrech, šířkách i délkách.

Foto: Mountfield

Unikátní kovový rám se spolehlivou antikorozní úpravou poskytuje tomuto modelu Swing Frame vysokou tuhost a stabilitu.

V základní výbavě těchto bazénů by podle jeho slov neměla chybět kvalitní písková filtrace s dostatečným výkonem, aby měla sílu „utáhnout“ i další bazénovou výbavu, která výrazně zvyšuje komfort koupání i péče o čistotu vody. Jde například o solární ohřev nebo vysavač nečistot. Pro snadný vstup do vody je k dispozici i několik typů stabilních bazénových schůdků.

Tak rychle rozbalte krabici a hezké koupání…

Reklama

Související články

TRU-Infrared: Tajemství šťavnatých steaků

Komerční článek - Milujete steaky? Prozradíme vám, jak je ugrilovat opravdu šťavnaté. Jde o novinku, která se jmenuje TRU-Infrared a připravíte s ní ďábelsky,...

Oblíbené bubliny míří na české zahrady

Milujete bublinkovou lázeň? Ale už vás nebaví jezdit za ní někam do aquaparku nebo platit nesmyslné částky ve wellness studiích? Pořiďte si milióny bublin...

Chytré stoly Variant: Kombinujte bez omezení

Komerční článek - Zahradní nábytek už dávno nepředstavuje jen pohodlné spočinutí, reprezentuje také zahradu a vkus jejích majitelů. Problém s výběrem už dávno...

Výběr článků

Načítám