Hlavní obsah

Chytré stoly Variant: Kombinujte bez omezení

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Zahradní nábytek už dávno nepředstavuje jen pohodlné spočinutí, reprezentuje také zahradu a vkus jejích majitelů. Problém s výběrem už dávno nespočívá v omezené nabídce, spíš naopak.

Foto: Mountfield, .

Chytrý stůl Variant (podnoží Lynx, deska Teak), polohovací křesla Gentle

Článek

Moderní doba nabízí nepřeberné množství stolů a křesel z přírodních i moderních umělých materiálů. Jak si mezi vším tím množstvím vybrat? Následujte nejmodernější trend v oblasti zahradního nábytku: Kombinovat!

Foto: Mountfield, .

Podnože a stolové desky lze libovolně kombinovat. Na snímku podnoží Lion v kombinaci se stolovými deskami Duranite bílá, Durabord Šedý dub, Duranite antracit a Eukalyptus.

Popusťte uzdu fantazii

„Na trhu lze koupit stoly, židle, lavice a celé sestavy z masivních dřev, například z velice tvrdého tropického teaku či eukalyptu, případně z odolných moderních materiálů. Některé z nich, třeba kompozitní Duranite, zvládnou rozmezí teplot -20 až + 50 °C. Přitom můžete vybírat ze spousty designů a barevných odstínů,“ říká ing. Martin Veselý, specialista na nábytek společnosti Mountfield.

Foto: Mountfield, .

Chytrý stůl Variant (podnoží Leopard, deska Durabord Šedý dub), křesla Claudia

Popusťte volnou uzdu fantazii a využijte nabízených možností. Nejenom že půjdete s duchem doby, zároveň budete mít na zahradě nábytek na míru vlastnímu vkusu. Chytré skládací stoly s univerzální konstrukcí vám to hodně usnadní.

6 desek, 3 podnoží, 18 možností

U chytrých stolů Variant můžete vybírat ze tří podnoží. Pro ty, kdo vyznávají heslo „v jednoduchosti je krása“, bude ideální stylová celohliníková podnož s naloženou stolovou deskou. Masivní čtyřnohou celohliníkovou podnož, do níž se stolová deska vkládá, ocení lidé vyžadující kvalitu na první pohled. Elegantní eukalyptová konstrukce tvaru X, osazená ocelovým rámem pro naloženou stolovou desku, je potom určena náročným uživatelům, kteří neslevují ze svých představ.

Foto: Mountfield, .

Podnože Lion, Lynx a Leopard

Tím ovšem možnosti volby nekončí. K podnožím zvolíte jednu ze šesti desek: masivní dřevo eukalyptus a masivní dřevo teak, odolnou komponentní desku z kompozitního materiálu Durabord v povrchové úpravě teak a šedý dub či jednolitou kompozitní desku Duranite v barvách antracit a bílá. Nabízí se tak celkem 18 variací stolů.

Foto: Mountfield, .

Vzorník stolových desek

Stovky kombinací na míru

Ani to není zdaleka všechno. Chytré stoly Variant lze dále kombinovat s nejrůznějšími křesly, lavicemi a houpačkami. Hodí se k nábytku z hliníku, tahokovu, teaku, ratanu i eukalyptu. Celkem tak můžete vytvořit stovky nábytkových sestav přesně na míru vaší zahradě.

Foto: Mountfield, .

Chytrý stůl Variant (podnoží Lion, deska Duranite bílá), bílá a černá křesla Allure

Stoly Variant a spoustu dalších prvků zahradního nábytku najdete v prodejnách Mountfield. Ať už si vyberete jakkoli, nebudete litovat. Chytré stoly mají záruku až 7 let a Mounfield vám celou nábytkovou sestavu včetně židlí doveze až domů.

Reklama

Související články

TRU-Infrared: Tajemství šťavnatých steaků

Komerční článek - Milujete steaky? Prozradíme vám, jak je ugrilovat opravdu šťavnaté. Jde o novinku, která se jmenuje TRU-Infrared a připravíte s ní ďábelsky,...

Výběr článků

Načítám