Hlavní obsah

Nákup frézy během léta? Nic neobvyklého

Novinky, Dana Novotná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Během minulých tří zim ochromil sníh celé území Česka i Slovenska – desítky tisíc lidí zůstaly bez elektřiny a na mnohých místech byl vyhlášen kalamitní stav. Možná máte ještě v živé paměti obrovské přívaly sněhu z loňska, které zasáhly celé Česko a hromady sněhu napadly dokonce i v nížinách. Jen samotná Praha hlásila půl metru sněhu.

Článek

A právě zkušenosti se sněhovými návaly z minulých tří let jsou důvodem nebývalého zájmu lidí o stroje na úklid sněhu. A zkušení prodejci jsou proto na letošní zimu už teď stoprocentně připraveni. Vždyť loni, v době prosincových sněhových přívalů, byly sněhové frézy již zcela vyprodané.

Pryč s bolestí zad i nataženými svaly

Sklady specializovaných prodejců techniky pro dům a zahradu jsou proto už nyní téměř plné fréz pro různé druhy povrchů a všechny typy sněhu. Rozjezd jejich prodejů už teď, uprostřed léta, naznačuje, že na pořízení tohoto pomocníka bude během zimy možná už opět příliš pozdě. A není divu – fréza se stala zcela běžnou součástí většiny rodinných domů, chat a chalup a těší se velké oblibě. Vždyť tento stroj odklidí perfektně sníh ze všech ploch v okolí domu, přístupových cest i z parkovišť až 20 x rychleji než lopata nebo hrablo a veškerou práci vykoná spolehlivě za vás. Nemusí vás už trápit bolest zad a namožené svaly na rukou od namáhavého a časově náročného odhazování sněhu těžkou lopatou.

Pokud jste se rozhodli pořídit si letos sněhovou frézu, je lepší nakoupit už nyní nebo zkraje podzimu. S přibližováním zimy se totiž jejich ceny budou kvůli vysoké poptávce zvyšovat, takže je výhodnější vybírat právě teď, v době mimořádných předsezonních nabídek a slevových akcí. Při koupi frézy se poraďte s prodejcem, jaký typ stroje je ten nejlepší pro vás, a možná už během letošní zimy zjistíte, že i odklízení sněhu může být zábava.

Reklama

Výběr článků

Načítám