Hlavní obsah

Relaxujte s elegancí a komfortem v pohodlí zahradního nábytku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Komerční článek - Chcete si zútulnit posezení na zahradě svého domu, terasy, chaty či chalupy? Pořiďte si elegantní nábytkovou sestavu z nejkvalitnějších dřevin, které pocházejí z překrásných lesů jihovýchodní Asie. Výhodou široké nabídky zahradního nábytku společnosti Mountfield je navíc možnost vytvořit si zahradní nábytkovou sestavu přesně dle svých představ.

Článek

Stromy určené ke zpracování jsou velmi pečlivě vybírány a profesionálně zpracovávány až do konečné podoby zahradních nábytkových sestav. Na všech prodejnách najdete dřevěné stoly, pevná a polohovací křesla, lehátka, zahradní houpačky i praktické servírovací stolky. A právě díky vysoké kvalitě dřeva poskytuje společnost Mountfield na veškerý zahradní nábytek sedmiletou záruku.

Přijdete-li navíc nyní do kterékoli prodejny Mountfield, můžete díky akci Kolo štěstí, která probíhá až do 28. února, získat vysněnou nábytkovou sestavu třeba i zadarmo. Potřebujete jen jistou ruku a trochu štěstí a padnout může třeba i 100% sleva. Sleva 12 % na jakékoli zboží je přitom jistá.

Postavte svůj nábytek na odolný základ z teaku

Estetický dojem z vašeho balkónu či terasy pozvednou jednoduše smontovatelné podlahové dlaždice z teaku nebo akátu, které bez problémů snáší střídání suchého a vlhkého prostředí. Odolnost teaku proti vlhkosti, plísním a hmyzu a vysoký obsah teakového oleje i kaučuku ho řadí k vyhledávaným dřevinám. Teakové dlaždice tak potěší toho, kdo se spokojí pouze s nejvyšší kvalitou dřeva. Vaší podlaze poskytnou přirozenou krásu a nohám vašeho nábytku pak pevný základ.

V chladivém stínu elegantního slunečníku

Sestavu zahradního nábytku si navíc můžete doplnit jedním ze čtyř typů elegantních slunečníků, které vás spolehlivě ochrání před horkými slunečními paprsky. Jejich různobarevné potahy najdete v Mountfieldu hned v několika atraktivních barevných provedeních a ke slunečníkům s boční nohou si je navíc můžete zakoupit i zcela samostatně. Moderní oranžová, světle zelená a řada dalších barev příjemných pro oko – i to je exkluzivní nabídka prodejen Mountfield.

Nábytkové sestavy si v kterékoli prodejně Mountfield můžete v klidu prohlédnout a vyzkoušet. Při výběru zahradního vybavení pro zahradu, terasu i balkón je vám k dispozici vyškolený personál připravený zodpovědět všechny vaše otázky.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám