Hlavní obsah

Trendy v sedacím nábytku přejí atypickým pytlovitým tvarům

Novinky, Kristýna Křížová

Klasický tvar pohovky byste na spoustě veletrhů s nábytkem pohledali, výrobci se snaží přijít s něčím novým. Snaží se šokovat a nabízet opravdu netradiční formy posezení. Jejich tvar je letos neforemný, připomíná sedací pytle nebo dokonce i peřiny.

Článek

Posezení na sedacím pytli nebo na polstrované kostce, tak vypadají letošní trendy v oblasti sedacího nábytku. Hodí se hlavně do prostorných obývacích pokojů a rychle si získávají i oblibu dětí. Po práci se na nich můžete příjemně natáhnout a dopřát si odpočinek v pololehu.

Největší nábytkový veletrh v Miláně letos představil i pohovky, které si svým tvarem nezadají s peřinami. Mají amorfní tvary a přímo lákají k odpočinku, více se o nich dočtete zde.

Květinové retro vzory jsou v kurzu

Vzorům sedacího nábytku letos vládnou květinové vzory ve stylu pop art nebo hippie. Nic nezkazíte velkými vzory ve výrazných barvách, které jasně připomínají zbarvení motýlích křídel.

Letošní sezóna jasně fandí pohodlí a jasným, pestrým barvám, které rozjasní každý ponurý interiér a přinesou do něj letní atmosféru.

Reklama

Související témata:

Související články

Chytré květináče se zalévají samy

Květiny jsou radostí a ozdobou interiéru. Můžeme mít byt poloprázdný, ale rozkvetlá květina či košatá zelená rostlina nám prostor vždy zútulní. Pojďme pro ně...

Výběr článků

Načítám