Hlavní obsah

Amorfní pohovky jsou luxusním kouskem do moderního interiéru

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Člověk má dojem, že to jsou peřiny, jako pohovky nevypadají zrovna stabilně, ale zato jsou výrazným kouskem do moderního interiéru. Takové jsou novodobé pohovky, které se představí veřejnosti na Milánském veletrhu. Od doby, co byly navrženy budí pozornost, možná se právě ony stanou hitem nadcházející sezóny, nechme se překvapit.

Článek

Milánský veletrh, kde budou tyto nevšední interiérové kousky představeny ještě nezačal, my vám ale přinášíme pohled na designově zajímavou kolekci pohovek už nyní. Interiérové veletrhy představují kousky, které by se mohly stát hitem budoucí sezóny, a které výrobci považují za ty nejlepší.

Kolekci dvou pohovek a křesla doplňuje stůl a koberec, které jsou navržené v podobném duchu. Žádné geometrické linie nečekejte, celá kolekce má organické měnící se tvary. Sedací nábytek byl navržen speciálně pro člověka, který se večer vrací unavený z práce a chce si odpočinout na opravdu pohodlné pohovce, která je něco mezi klasickým gaučem a peřinou.

.: Vizualizace kolekce, která bude představena na veletrhu.

FOTO: Morso

.: Sofa jako stvořené do umělcova ateliéru.

FOTO: Morso

.: Nekonvenční pohovka, na které se skvěle odpočívá.

FOTO: Morso

Bohatě nařasené potahy jsou na pohovkách připomínající drapérie novinkou, která se možná v budoucnu stane hitem. Uvidíme, jak moc tato kolekce na veletrhu zaujme a jestli si tento trend najde příznivce i v běžných domácnostech.

Reklama

Související témata:

Související články

Vybrat správnou sedačku je umění

Sedačka či pohovka má být pohodlná, abychom si na ní odpočinuli. V obchodě obvykle vybíráme očima, sledujeme tvar a barvu. Správná pohovka by ale měla mít...

Výběr článků

Načítám