Hlavní obsah

Skateboardista si postavil skatepark přímo v rodinném domě. Teď ho prodává

Novinky, Kristýna Křížová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domek s vnitřním skateparkem je na prodej v anglickém Norfolku. Tento rodinný dům je na první pohled úplně obyčejný a od ostatních se vzhledově neliší. Návštěvníky udiví až uvnitř. Součástí interiéru je totiž rozsáhlý skatepark, který ale překvapivě dobře ladí s interiérem.

Foto: Profimedia.cz

Interiéru velkého milovníka jízdy na skateboardu dominuje dřevo.

Článek

Fanda skateboardingu Rob Marsden podle webu Home's and property vlastnil klasický rodinný dům sedmnáct let. Skatepark v něm postavil během půl roku.

Nevšední dům se nachází ve vesnici Terrington St Clement poblíž města King's Lynn v anglickém Norfolku. Vesnice je menší, ale nechybí v ní pošta, hospoda ani obchod.

Majitel pracuje jako renovátor klasických vozů Range Rover. Ze začátku údajně neměl v úmyslu využít veškerý interiér pro skateboarding, rampy nakonec ale celý prostor naprosto ovládly.

Foto: Profimedia.cz

Díky velkým oknům je v interiéru dostatek přirozeného světla.

Mini skatepark se nachází v přízemí budovy a má rozměr osm krát dvanáct metrů. V přízemí je také otevřený obytný prostor s dřevěnými podlahami, střešním oknem, krbem, ložnicí a sprchovým koutem s podlahovým vytápěním.

V prvním patře se nachází další dvě ložnice, z nichž jedna má vnitřní okno s působivým výhledem přímo na skatepark.

Foto: Profimedia.cz

Klasický interiér se skateparkem skvěle koresponduje.

Nemovitost byla poprvé uvedena na trh již před čtyřmi lety s nižší cenou, ale fanatik skateboardingu tehdy zjistil, že není ve skutečnosti připraven se přestěhovat. Tentokrát už to ale myslí vážně. Koupil se svou snoubenkou větší dům s prostorem pro své podnikání.

Foto: Profimedia.cz

Zvenku působí domek všedním a útulným dojmem.

Stavba svou typicky anglickou fasádou z cihloví skvěle zapadá do okolního prostředí. Případný zájemce zaplatí za tuto originálně řešenou nemovitost realitní kanceláři více jak 7 milionů Kč.

Anketa

Líbil by se vám skatepark přímo v domě?
Ano! To by bylo báječné!
49,8 %
Nevím, neumím si to představit.
11,6 %
Jenom to ne! Taková opičárna!
38,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1850 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám