Hlavní obsah

Majitelé prodávají domek sevřený ze všech stran silnicí jako raritu

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Domek stojící na křižovatce s označením B3130 nedaleko vesnice Stanton Drew v britském Somersetu je aktuálně na prodej. Stavba, která je podle majitelů raritou, má své kouzlo, pro většinu lidí je ale její umístění v centru křižovatky nepochybně více než nešťastné, i když jde o architektonicky významnou budovu.

Foto: Profimedia.cz

Stavba je sevřena silnicí ze všech stran.

Článek

Originální stavba, která se nachází na vlastním malém pozemku o velikosti zhruba 45 m², je ze všech stran obklopena venkovskou silnicí. Jde tak vlastně o jakýsi dopravní ostrov s prostorem pro bydlení. I samotné parkování poblíž domu je problém.

Podle informací realitní kanceláře Killens jde o stavbu z 18. století, která uživatelům nabídne v přízemí kuchyň spojenou s obývací místností a toaletu se sprchovým koutem. V patře je pak umístěna ložnice s trámovým stropem.

Foto: Profimedia.cz

Domek je malebou stavbou, která bezesporu má své kouzlo.

Realitní kancelář na svých stránkách uvádí, že se v domě s doškovou střechou dříve vybíralo mýtné, k čemuž se stavba perfektně hodila. Dnes dům slouží jako obytný objekt. Má i elektrické vytápění a je napojen na vodu.

Jde o prostor, který se hodí pro někoho, kdo rád žije v opravdu minimalistickém stylu. Interiéru dominují přírodní barvy a skromné zařízení.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je zařízen nekomplikovaně a prostě.

Navzdory nevýhodám, které stavba má, je prodejní cena celkem vysoká. Majitelé čekají, že se najde fanda, který venkovský charakter ocení a umístění mu nebude vadit. Dům, který je dle jejich slov raritou, nabízejí v přepočtu za víc jak 3,4 miliónu korun.

Foto: Profimedia.cz

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám