Hlavní obsah

Luxus a bezpečí na čtyřech kolech má název Reále

Novinky, nes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Elegantní propojení bezpečnosti a luxusu, tak lze charakterizovat poslední počin společnosti Lexani Motorcars specializující se na zakázkovou úpravu automobilů. Zatím poslední kreace s názvem Reále vznikla přetvořením opancéřovaného vozu Mercedes-Benz B6 Sprinter a vzbudila velkou pozornost médií.

Foto: Profimedia.cz

Společnost představila první takto upravený model s krémovou až žlutavou barvou interiéru. Zájemci však mají možnost si na jejích stránkách vyzkoušet navrhnout i jiná barevná provedení.

Článek

Vyšperkovaný automobil svým současným vybavením bez nadsázky odpovídá kvalitě apartmá pětihvězdičkového hotelu. Připočteme-li opancéřování zaručující ochranu před střelbou, může fungovat jako velice důstojné vozidlo pro nejvyšší státní představitele, největší hvězdy světového showbyznysu anebo prostě pro každého, kdo si podobný přepych může dovolit. Pro přesnost, mluvíme o částce 450 až 500 tisíc dolarů (8,8 až 9,78 miliónu korun).

Foto: Profimedia.cz

Šestipolohová sedadla nabízejí komfort vyhřívání a masáže.

Foto: Profimedia.cz

Útlá kuchyňka je vybavena mikrovlnnou troubou, ledničkou i mrazákem a kávovarem.

Neuvěřitelně pohodlná sedadla, ručně polstrovaná v té nejlepší kůži, lze nastavit do šesti poloh. Samozřejmostí jsou funkce vyhřívání a masáže. Vnitřní obložení vozu je z vysoce kvalitního umělého semiše. V případě potřeby mohou pasažéři využít i luxusní toaletu s mramorovou podlahou, plně funkční keramickou mísou a pozlaceným umyvadlem. V jedné ze stěn je ukryt prostor s ramínkem na odložení saka.

Foto: Profimedia.cz

Luxusně je zařízena i kabina řidiče.

Foto: Profimedia.cz

Staré dobré pravidlo zní: Neposuzuj vůz, do něhož jsi nevsedl. U tohoto na první pohled nenápadného automobilu platí stoprocentně.

Součástí zařízení interiéru je malá kuchyňka se zabudovanou mikrovlnkou, chladničkou i mrazákem a kávovarem. Vybavenost všemi dostupnými médii je pak už takovou samozřejmostí, že se o ní prakticky ani nemluví.

Foto: Profimedia.cz

Původní podoba nákladového prostoru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám