Hlavní obsah

Klasické bytové vypínače a zásuvky oživí nálepky i speciální malá světla

Novinky, tnk

Standardně vybavený interiér můžete oživit výrazně barevnými polepy, které zamezí znečišťování okolí zásuvek a hodí se hlavně do dětských pokojů. Pro nevyužité zásuvky zase byla navržena designová noční světýlka.

Foto: Hu2, Maiden

Zásuvku oživí nálepka s křečkem, vypínač můžete proměnit ve veselého panáčka.

Článek

Zásuvky můžete oživit nevšedním osvětlením od Hidden factory se soumrakovým spínačem. To je navrženo hlavně pro špatně umístěné zásuvky v bytě, které jinak nemají uplatnění.

Interiér také může zpestřit osvětlení s názvem „Světlu vstříc” od designérky Terezy Neumannové, „Velryba” nebo „Mrak” od Evy Pelechové.

Foto: Novinky

V zásuvce můžete mít menší osvětlení, které v noci poslouží jako orientační bod.

Mrak můžete také do okolí vypínače nebo zásuvky nalepit díky speciálním samolepům. Ty vyřeší v interiéru i problém ušpiněných stěn v okolí vypínačů. Při jejich umístění je třeba sundat kryt vypínače, nalepit samolepku na stěnu a pak vrátit kryt zpět.

Samolepy v podobě kaněk nebo mraků se dobře hodí do interiérů zařízených ve stylu pop-artu, kde vyvolají dojem komiksových bublin, které k tomuto americkému stylu patří.

Foto: Beststickers.cz

Samolepky ve tvaru kaňek nebo mraků oživí dětské pokoje.

Industriální interiér zase zpestří plastová zásuvka Varningus ve tvaru trojúhelníku s výstražným znamením. Zásuvka se hodí i do pokojů mladší generace, kde bude vypadat trendy.

Foto: archiv Art Lebedev

Zásuvka Varningus od studia Art Lebedev a designéra Vladimira Pavlenka oživí studentské pokoje.

Dětský pokoj oživí i samolepky aplikované přímo na vypínač. Díky nim se pokoje promění v pohádkovou říši plnou zvířat, pirátů či klaunů. Polepy je třeba umístit na čistý a naprosto suchý povrch vypínače. Jejich výhodou je, že až dítě vyroste z dětského věku, je možné je jednoduše sejmout.

Foto: Maiden

Zásuvky můžete dekorovat nápaditými samolepkami.

Pokud chcete dekorovat dětský pokoj střídměji a barev v něm už máte dostatek, vyplatí se zvolit samolepky přímo na stěnu v černé barvě. Ty budou opět prevencí zašpiněných míst okolo vypínače.

Foto: Beststickers.cz

Samolepky mohou proměnit vypínače v pohádková zvířata.

Zásuvky mohou v interiéru dobře sloužit i jako orientační body. Podsvícené zásuvky nebo vypínače v minimalističtějším designu se hodí do interiérů starších osob a oceníte je i při večírcích.

LED podsvícené zásuvky jsou navrhovány v praktickém lesklém provedení, které znesnadňuje usazování nečistot.

Foto: Novinky

Zásuvky a vypínače můžetevybrat i s efektním podsvětlením.

Podsvícené a dekorované vypínače a zásuvky oceníte i v dětských pokojích. V minimalistických interiérech volte co nejuměřenější varianty, a pokud možno jednobarevné provedení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám