Hlavní obsah

Když počasí láká na piknik

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Díky prostorově úsporným setům nádobí, příborů i skleniček a šikovným zavazadlům můžeme bez obav obědvat v parku, a to třeba i v polední pauze pracovního dne. Inspirujte se!

Foto: Bonami (4x)

Piknikový koš Traditional Wicker Hamper pro čtyři lidi ukryje nádobí, příbory i skleničky. Pojme i malou deku. Cena 2119 Kč.

Článek
Foto: Luxury table

Porcelánové misky To Go značky Villeroy & Boch mají poklici, která je zároveň talířem. Silikonová guma chrání obsah před vyklopením. Cena od 290 Kč.

Foto: Tchibo

Do parku i na terasu je místo deky vhodná měkká samonafukovací karimatka s odepínacím podhlavníkem. Je odolná, odpuzuje vodu. Rozměry 64 x 178 x 4 cm za 1490 Kč.

Foto: Tchibo

Skládací gril snadno přeneseme, je ideální na cesty i do parků, kde je otevřené grilování povoleno. Rozměry 40,5 x 31 x 28 cm, 4 kg. Cena 1290 Kč.

Foto: Tchibo
Foto: Bonami

Do džbánku se vejdou čtyři skleničky, ušetříme místo v zavazadle. Cena 699 Kč.

Foto: Bonami

Termotaška Rex London Flamingo Bay udrží teplotu vařených i chlazených jídel a nápojů. Cena 119 Kč.

Foto: Bonami

Lehátko i osušku v jednom snadno přeneseme na pláž i do parku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám