Hlavní obsah

Extravagantní silvestrovské servírování drinků

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Od hostitele se na silvestrovské party bezpochyby očekává velká kreativita. Pokud nechcete své hosty zklamat, nechte se inspirovat nevšedními servírovacími předměty. Drinky můžete hostům nabídnout z náramku nebo ze zásobníků, které budete mít přímo na těle. Pokud budete Nový rok slavit v bazénu, dají se drinky servírovat přímo ve vodě.

Foto: Cloudberry Living, Candle a Cake, Drinkstuff, Ginger Ray, Gyrofish

Hosty pobavíte počmáranou sklenicí nebo nevšední sklenkou, ze které se pije opačnou stranou. Efektní servírování bude i z náramku, který slouží jako originální karafa.

Článek

Vtipným servírováním rozhodně rozproudíte společenskou atmosféru a v hostech probudíte kreativního ducha. Drinky můžete servírovat třeba ve stříkačkách nebo ve starých lékařských nádobách, jejichž použití v interiérovém designu je v posledních letech hodně trendy.

Foto: Yellow Octopus, Lime Lace

Silvestrovké hrátky zpestří servírování v lékařském stylu.

Ti, kteří budou silvestr trávit v teplých krajích nebo v krytém bazénu, mohou zase zkusit servírovat pití přímo na vodě. Díky šikovně navrženým sklenicím nebo odkládací nafukovací labuti se hosté nebudou muset obávat, že by se jim pití vylilo.

Foto: Yellow Octopus

Při podávání drinků v bazénu oceníte akrylové sklenice, které mají ve spodní části trn sloužící jako kýl. Díky němu udrží na hladině stabilitu a nepřevrhnou se. Alternatibou jsou pak nafukovací zvířata coby stylový bar.

Pokud čekáte hodně hostů a nebaví vás neustále odbíhat do kuchyně pro další drinky, vybavte se textilními zásobníky, které jsou na první pohled jasně inspirované zásobníky na náboje.

Foto: Monsterzeug, Drinkstuff

Na první pohled mohou hosté z hostitele dostat strach. Bude mít opravdu nabito.

Ti, kteří ocení decentnější podávání drinků, mohou zkusit zapojit nevšední tvořítka na led. Ty mohou ve sklenici vyvolat dokonce dojem, že servírujete neuvěřitelně oddělený míchaný drink. Zajímavým tipem je i servírování do panáků z ledu, ke kterým vám také pomohou speciální tvořítka.

Foto: Yellow Octopus

Speciálně tvarovaný led dovede z obyčejného drinku vykouzlit nevšední kuriozitu.

Fandové bláznivých kousků se mohou inspirovat podáváním pití ze stříkací pistole, která ale oproti řadě dětských pistolek na hraní perfektně těsní a umožňuje jemnější tok drinku.

Foto: Yellow Octopus

Na popůlnoční zábavě možná využijete trochu pokleslejší kousky určené k servírování drinků ve tvaru pistolí nebo záchodových mís.

O silvestrovském veselí se nemusíte bát lehce kýčovitých kreací, ty k oslavám tohoto typu prostě patří. Jako hostitel se za ně rozhodně nemusíte stydět. Pokud nechcete jen oslnit hosty, ale chcete si i ušetřit práci s úklidem, volte jednorázové nádobí na párty, které vám prožívání začátku Nového roku hodně zpříjemní.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám