Hlavní obsah

Drobné doplňky, které zútulní byt

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Také si často pohráváte s myšlenkami, čím a jak můžete byt hezky zútulnit? Stačí přece tak málo – udělejte si radost drobným doplňkem.

Foto: WWW.VASEKUCHYNE.CZ

Čerstvý domácí chléb patří mezi top zážitky každého nadšeného kulináře.

Článek

Soukromý koutek na šperky

Máte všechny náušnice, řetízky a náramky uložené ve šperkovnicích a krabičkách, nebo jsou neuspořádané na toaletním stolku?

Foto: WWW.LACIVETTA.CZ

Určitě je tak hůře rozmotáte a nemáte přehled. A tak doporučujeme vybavit se průhlednými krabičkami, keramickou šperkovničkou, věšáčky ve tvaru stromku apod. a sladit vše do retro růžového stylu.

Měkké, voňavé a kvalitní

Kvalitní řemeslné produkce — to je magické kouzlo značky Balmuir z Finska, která nabízí krásné designové předměty a dekorace do bytu.

Foto: WWW.ALAMAISON.CZ

Oblíbené jsou retrolampy, stolní textil, měkké ložní prádlo, ale i stolky, podnožky, komody zdobené kůží z prvotřídní buvolí kůže.

Kašmírové výrobky (přehozy, plédy) pochází z mongolského kašmíru, ručně pletené mohérové produkty jsou ze srsti mladých angorských koz.

Upečte si voňavý chléb

Čerstvý domácí chléb patří mezi TOP zážitky každého nadšeného kulináře.

A když navíc použije designově vyladěnou formu, je to radost dvojnásobná. Forma má do detailu promyšlený tvar, materiál je zdravotně nezávadný, ale hlavně se s ní výborně pracuje. Je ze silikonu, pořídíme ji za 748 Kč.

Stolek od ženy designérky

Podporujeme kreativitu a máme rádi originál! Líbí se nám dřevěný odkládací stolek Wrap od designérky Lucie Koldové.

Foto: WWW.LUGI.CZ

Ohýbané dřevěné svitky tvoří jeden kompaktní objem podnože, kterou doplňuje horní deska v měkkém provedení z masivního dřeva.

Detail spojení zavinutých ploch podnoží je přitom výrazným prvkem celého stolku. Materiál dub masiv překližka, povrchová úprava matný lak.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám