Hlavní obsah

Doplňky v koupelně vnímejte jako šperk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupelnové doplňky dotvářejí styl, jsou poslední tečkou při zařizování koupelny. Zamyslete se nad jejich materiálem, tvarem, barvou. Volte je ve shodě s obklady, odstínem nábytku či podlahy. Držáky na ručníky, dávkovače na mýdlo, poličky, WC soupravy, různé háčky, mýdlenky i koše mohou prostě být v jednom sladěném módu.

Foto: Sapho

Kolekce doplňků Dafne z bambusu v kombinaci s industriálním ocelovým prvkem. Celkový vzhled dokonalosti podtrhuje tlumený hnědý tón. Ideální do moderní koupelny.

Článek

Koupelnové doplňky lze do stěny vrtat či na ni lepit, některé mohou být i volně postavené. Upevňovat je ale můžete i speciálním lepidlem nebo oboustrannou lepicí páskou, pokud si netroufnete vrtačkou narušit koupelnový obklad. Praktické je zvolit vše v jedné kolekci a dobře si promyslet, zda vaší koupelně sedí více oblý či hranatý tvar.

Podstatná je také volba materiálu: preferujte kvalitní nerez, pochromovanou mosaz, ze dřeva bambus, teak nebo moderní materiály s různými soft touch povrchy, které jsou příjemné na dotek.

Velmi oblíbené jsou černé koupelnové doplňky (dávkovače, kelímky na kartáčky, misky na mýdlo, černé držáky toaletního papíru apod.). Určitě si je pořiďte rovnou v setu, budou spolu hezky ladit.

Koupelna s černými prvky působí nadčasově a přitom extravagantně. Takovou koupelnu lze doplnit i černým textilem či zlatými prvky.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Zaostřeno na koupelnový nábytek

Praktický pomocník i designový prvek v jednom - to je koupelnový nábytek. Vybírat můžete z nespočtu variant, z různých materiálů i povrchových úprav. Jak se...

Výběr článků

Načítám