Hlavní obsah

Designový noční stolek zútulní každou ložnici

Právo, Karolina Černá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na noční stolek postavíme lampu, položíme knihy. Navíc vzhledově doplňuje postel i ložnici. Nechte se inspirovat! I takhle maličký kus nábytku umí zaujmout.

Foto: LOŽNICE WIKI

Rustikální noční stolek Barcelona od francouzského výrobce je z dubového dřeva. Cena 3500 Kč.

Článek

Noční stolky se prodávají jako součást ložnicové sestavy a dětských pokojů. Vyrábějí se jako jednoduché dekorace k dvojlůžku. S různým počtem zásuvek a úložnými možnostmi nahradí komodu.

Foto: NADOP

Noční stolek Eset se zásuvkami – bezúchytkové otvírání pouhým zatlačením. Provedení lak, krycí deska černé sklo, integrované osvětlení, zaoblené hrany. Cena 9920 Kč.

Polyfunkční stolky mají kolečka, takže je v případě potřeby přesuneme do předsíně (nahradí botník nebo skříňku na drobné nezbytnosti), obývacího pokoje, poslouží i jako skříňka do pracovny nebo sedátko.

Noční stolky seženeme u výrobců ložnic, levnější (ale počítejme s menší kvalitou) jsou za pár stovek na e-shopech.

Foto: IKEA

Na skryté polici nočního stolku je místo na prodlužovací zásuvku pro nabíječky. Rozměry h/š/v: 50/30/67 cm. Cena 1790 Kč.

Mezi materiály, které déle vydrží, patří buk, dub, palisandr, obvyklejší je javor, MDF, lamino. Při nákupu si pohlídáme kování a kvalitu pojezdů, typ dovírání skříněk a zásuvek.

Foto: IKEA

Odkládací stolek s oddělující policí z oceli a plastové desky stolu, konstrukce je bambusová. Rozměry d. 48, š. 48 v. 48 cm. Cena 998 Kč.

Foto: EDF

Noční stolek patří do systému Jesper, který nabízí jednotlivé komponenty nábytku k sestavení. Rozměry: v/š/hl. 50/43/37cm. Cena 1680 Kč.

Foto: NETRADIČNÍ NÁBYTEK

Exotický odkládací či noční stolek se dvěma ratanovými zásuvkami do předsíně, ložnice, obýváku, chodby apod. Materiál: ratan a ratanová kůra. Cena 3250 Kč.

Foto: TRANSYLVANIA NÁBYTEK

Ručně vyřezávané noční stolky Art Deco. Osnovní materiál tvoří palisandr. Stolek projmutý z obou stran za 31 896 Kč, druhý od 23 196 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám