Hlavní obsah

Atypické dekorace imitující sendviče, sušenky a jiné jídlo pobaví děti i dospělé

Novinky, tnk

Nápady současných návrhářů jsou někdy velmi kuriózní. Inspirací je jim v poslední době i fastfood. Vznikají tak stany ve formě sendvičů nebo melounů, spacák v podobě pizzy nebo postel imitující vafli.

Foto: Profimedia.cz

Inspirace fastfoodem v podání současných designérů bude bavit nejen děti.

Článek

Nábytek a doplňky interiéru ve tvaru jídla jsou typické hlavně pro americké designéry, pro které je tamní fastfood často velkým zdrojem inspirace.

Foto: Hunkydory home

Stolička a polštář imitují tvar oblíbených anglických sušenek.

Mezi zajímavými návrhy nechybí ani spací pytel ve tvaru kousku pizzy. "Spaní v pizze" je ale kompletní až s polštáři ve tvaru houby, brokolice či cibule.

Foto: Profimedia.cz

Polštáře ve tvaru zeleniny nápaditě oživí nudný interiér.

Jde o kýčovité kousky, které je třeba brát s nadsázkou. Nejlépe se hodí do dětského pokoje, kde poslouží i jako praktické hračky.

Americký designér také nedávno vytvořil postel ve tvaru vafle. Dekorují ji polštářky v podobě ovoce a nechybí ani deka, která má imitovat čokoládovou polevu.

Foto: Profimedia.cz

Postel v podobě vafle se hodí do dětských pokojů na hraní.

Interiér zařízený nábytkem ve tvaru pochutin je možné doplnit i žertovnými pestrobarevnými dekoracemi imitujícími jídlo. Mezi návrhy poslední doby tak nechybí ani postel nebo telefon ve tvaru hamburgeru.

Foto: Koziol, www.tch.net

Ve tvaru jídla je možné sehnat i elektroniku nebo dekorační předměty.

Mezi nejnovější žertovné návrhy, které mají oživit nudné interiéry, patří například i skleničky, které na první pohled vypadají jako poničené či zmačkané. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám