Hlavní obsah

Proměňte balkon v prázdninovou destinaci

Právo, Karolina Černá

Majitelé velkých i malých balkonů si mohou připomenout dovolenkovou atmosféru i mimo její sezonu. Je libo kavárna nad městem nebo mini zahrádka?

Foto: Mountfield (2x)

Praktická balkonová sestava Café Latté z tahokovu je elegantní, pohodlná a rozkládací. Povrchová úprava Elotherm zaručuje ochranu kovu před korozí.

Článek

Pořiďte si malé lehátko, rozkládací lehký set se stolkem, židlemi, s křesly. Zpříjemněte si chůzi po balkoně položením koberce nebo rohože.

Foto: Mountfield

Teakový set Ambra působí velmi přirozeně, vřelým designem pohladí.

Foto: Bauhaus

Se skládací soupravou Kirsten s ocelovou práškově lakovanou konstrukcí vytvoříme útulnou kavárničku během chvilky. Židle 695 Kč, stolek 795 Kč.

Foto: Asko nábytek

Pro set Mosaic s kovovou konstrukcí je charakteristická červená mozaika. Vynikne na balkonech s nenápadnou jednobarevnou nebo mozaikovou dlažbou. Cena 3199 Kč.

Foto: Bauhaus

Set nábytku Pauline ve skandinávském designu má hliníkovou konstrukci a výplet ze stálobarevného PE ratanu. Dřevěné prvky jsou z akácie. Cena nábytku včetně podsedáků a velkých opěrných polštářů 15 900 Kč.

Prázdninově zařízený balkon, navíc plný květin a třeba i vlastnoručně vypěstovaných bylinek, potěší při čtení či venkovním hodování snad každého.

Foto: Hornbach

Malou zahradu na balkoně vytvoříme snadno zavěšením truhlíků, květináčů nejen na zábradlí a parapety, rostlinami můžeme pokrýt i fasádu.

Foto: Lidl

Velký balkon k pobytu přímo vyzývá. Vystačíme si s kvalitním lehčím skládacím nábytkem a se slunečníkem.

Foto: Bauhaus

Souprava nábytku Diana je z povrchově ošetřeného dřeva akácie, takže odolá povětrnostním vlivům. Sklopný stůl 2490 Kč, sklopné křeslo 995 Kč.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Anketa

Využíváte balkon nejen k letnímu relaxu?
Ano, kdykoli to jde
0 %
Ano, ale mnohdy na to není čas
0 %
Ne, raději vyrážím přímo do přírody
0 %
Ne, nemám balkon
0 %
Celkem hlasovalo 0 čtenářů.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám