Hlavní obsah

Nábytek z částí traktorů je vtipným kouskem do interiérů farmářů

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fandové zemědělské techniky i milovníci neotřelých designových nápadů si přijdou na své díky nábytku z částí traktorů. Ten skvěle zapadne do pánských pokojů a salónů zařízených v industriálním nebo loftovém stylu. Vtipné kousky ocení i lidé, kteří mají vášeň pro farmaření a chtějí si tento koníček připomínat i doma.

Foto: Smithers of Stamford (4x)

Nábytek z nepotřebných kusů traktorů se skvěle hodí do industriálních a loftových interiérů.

Článek

Recyklovaný nábytek z traktorů je rozhodně retro záležitostí. Je vytvořen v průmyslovém stylu a vyniká odolností a výraznou sytou barevností. Zapadne i do hravých interiérů zařízených v pop-artovém stylu.

Foto: DaWanda

Servírovací stolek z kusu oblíbeného stroje zapadne do pánských pokojů.

Z traktoru může vzniknout i zahradní gril s odklápěcím horním víkem, který zkrášlí zahradní párty. Tyto kousky jsou inspirací pro všechny šikovné kutily, kteří mají k dispozici staré nevyužité traktory a hledají pro ně nové využití.

Foto: Smithers of Stamford

Nápaditým kouskem je i stylový gril vzniklý z traktoru.

Zdařilými kousky jsou i bytelné „farmářské” židle ve tvaru sedátka z traktoru. Mají otočné sedadlo, které má nastavitelnou výšku a robustní základnu. Jejich ikonický tvar trochu připomíná mušle. Většina kousků je vyrobena z oceli. Litinové židle lze využít i jako zahradní nábytek na terasu nebo jako stylový nábytek pro posezení u jídelního stolu nebo baru.

Foto: Melody Maison, Country Garden, FloraFurniture

Ikonická superodolná sedátka z traktorů seženete v mnha barevných provedeních.

Lesklý červený traktor proměněný ve snídaňový bar je dodáván s kovovými kolečky, světlomety, grilem a skleněnou pracovní deskou. Zapadne do všech kuchyní milovníků ekologie, vynikne i v hotelových restauracích jako součást rautového vybavení.

Foto: Smithers of Stamford, Smithers of Stamford

Kousky s doplněnými koly a reflektory dodávají nábytku na věrohodnosti.

Vtipným kouskem je řečnický pultík se světlomety, který by se mohl stát stylovým detailem na všech zemědělských konferencích a jednáních.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám