Hlavní obsah

Díky skladnému systému si domácnost můžete kamkoli přenést ve větší tašce

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská designérka Natalia Geciová představila na milánském nábytkovém veletrhu systém Linko, který je určen studentům a všem lidem, kteří často cestují po světě. Právě jim ulehčí práci při stěhování, jde o další z návrhů extrémně skladného nábytku. Princip je tentokrát založen na lehkých dutých trubkách a pevné látce.

Foto: Profimedia.cz

Systém můžete využít i jako provizorní kuchyni.

Článek

Na trhu se objevil jednoduchý designový nábytek, který můžete kdykoli poskládat, přenést, případně uklidit, nebo jím provizorně vybavit nějakou místnost. Domácnost si tak můžete nosit všude sebou.

Lidé, kteří často zažívají přechod z jednoho pronajatého domu či bytu do druhého, tak mohou mít pocit, že jsou pořád na známém místě.

Foto: Profimedia.cz

Domácnost v tašce může posloužit i jako kancelář.

Systém Linko je přizpůsobitelný, skládá se z kovových rámů. Ty umožňují uživatelům vytvářet bezpočet konfigurací podle vlastních potřeb.

Jde o variantu nábytkového vybavení pro lidi, pro které není příjemným řešením brát si s sebou do nového bydliště těžké kusy nábytku.

Foto: Profimedia.cz

Ideální je využití coby šatny.

Linko je lehký, modulární systém. Architektka navrhla různé doplňky, které umožňují vlastníkům navrhnout si svůj vlastní prostor podle aktuálních potřeb.

Může sloužit jako koupelna, obývací pokoj, dětský koutek, kancelář aj.

Foto: Profimedia.cz

Díky praktickým policím a kapsářům se systém uplatní i v koupelně nebo v dětském pokoji.

„Linko je přizpůsobitelný systém složený z kovových rámů, který drží pohromadě dřevěné prvky. Ty umožňují vytváření velkého množství konfigurací," uvedla autorka.

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Zajímavým nápadem je i nedávno vzniklý skládací interiér sběratele umění od kreativců ze studia Penda. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám