Hlavní obsah

Pohodlné křeslo jako místo k relaxaci

Právo, Sylva Svobodová

Kromě sedačky by v interiéru nemělo chybět ani pohodlné křeslo. Může být houpací nebo bytelné s možností polohování zad, aby naše relaxace byla dokonalá. Určitě se ale vyplatí vybavit takové křeslo i podnožkou a dopřát si zvýšenou opěrku hlavy.

Foto: ASKO (2x)

Relaxační lehátko Laguna připomíná vlnu a hezky kopíruje křivky našeho těla. Příjemný je zaoblený tvar, provedení ekokůže v barvě bílé a černé, sedací a opěrné části prošité ve tvaru čtverců, š/v/h: 76 x 80 x 170 cm, cena 5425 Kč.

Článek

Nebojme se experimentovat! Do ryze moderního interiéru můžeme klidně usadit starožitně vyhlížející křeslo.

Foto: DECOLAND

Nadčasová křesla navrhli přední designéři, ale na nás je, jakou konečnou vizáž budou mít. Vybírat můžeme z různých potahových látek, barevných kombinací a zpracování podnože.

Foto: KIKA

Klasické křeslo Factory, ve stylu vintage, velikost: š/v/h: 80 x 78 x 70 cm, cena 14990 Kč.

Prodejci nabízejí stovky odstínů potahových látek a mnoho materiálů (kůže, textilie, alcantara), někdy lze i na přání zvolit dřevěné nožky (moření, typ dřeviny).

Foto: BÖHM

Nestárnoucí klasika –pohodlné křeslo Dublin, typ ušák s podnožkou. Lze vybrat různé dřevěné nožičky. Kvalitní čalounění, PUR pěna, pružné a prodyšné polyesterové rouno. Cena od 11 950 Kč.

Foto: KIKA

Křeslo Delhi s podnožkou, provedení béžová kůže, zadní část z textilní kůže, š/v/h: 83 x 103,5 x 76 cm, cena 3490 Kč.

Do křesla se proto v obchodě pohodlně usadíme, vyzkoušíme i opěrky rukou, zda se nám nekřiví záda a bedra jsou uvolněná.

Foto: ASKO

Polohovací křeslo v provedení černá ekokůže, pohodlný zakulacený tvar s vysokou opěrkou na hlavu. V boční části je praktická kapsa na uložení časopisů, knihy. Cena 4893 Kč.

Foto: KIKA

Houpací křeslo pro báječnou náladu. Provedení barva olše, sedací část výplet, š/v/h: 52 x 95 x 90 cm. Cena 2090 Kč.

Příjemná jsou i tzv. kavárenská křesla, která jsou něco mezi relaxačním křeslem a židlí. Bývají širší, měkce polstrovaná, ale tvarem nás „drží“ ve vzpřímenější poloze.

Foto: ART STYLE

Látkové křeslo s květinovým motivem, hloubka sedáku 53 cm, výška sedáku 50 cm. Cena 5690 Kč.

Foto: TON

Prémiové lounge křeslo Moritz má ručně broušené dubové dřevo, jemnou přírodní kůži, přesné šití, taštičkové pružiny v sedáku. Šířka sedáku 56 cm, k setu patří i klasická židle a barovka. Cena křesla od 14 610 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Napište nám

Postavili jste nový dům, rekonstruovali byt anebo máte hezky zařízenou zahradu a rádi byste se ostatním čtenářům pochlubili a inspirovali je?

Napište nám do redakce na adresu bydleni@novinky.cz, připojte pár průvodních vět a několik snímků vašeho díla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám