Hlavní obsah

Silvestrovské drinky dekorujte žertovnými brčky s kníry nebo ledem s falešným hmyzem

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oslavy Nového roku jsou příležitostí k odvázání se a k pořádným oslavám. Při servírování silvestrovských drinků se vyplatí věnovat jim o něco víc pozornosti než obvykle a vytvořit z nich i stylovou dekoraci. Dobrou volbou je vsadit na různá žertovná brčka.

Foto: Dotcomgiftshop

Na oslavu Nového roku podávejte speciálně zdobené drinky. Dobře poslouží tvořítka na led i netradiční brčka.

Článek

Podle loňského průzkumu internetové seznamovací a sociální sítě Leyter.com téměř 100 % žen dává přednost společnosti přátel nebo partnera, či rodinnému kruhu. I muži oslavy spojují nejčastěji s přáteli.

Extravagantní brčka a dekorace do drinků rozhodně zpestří přátelskou silvestrovskou atmosféru. Při oslavách Nového roku se nemusíte bát výraznějších kreací.

Foto: Drinkstuff

Brčka Palm Tree vytvoří na slavnostní tabuli připomínku ohňostroje.

Silvestrovská oslava snese i hodně netradiční dekorace, které by byly jinak považovány za nežádoucí kýč.

Brčka poslouží i jako zábavná maska

Vtipným barmanským doplňkem, kterým své hosty pobavíte, jsou brčka sloužící i jako menší maska. Volte ty s knírem nebo ty, z kterých si hosté budou moci vytvořit třeba žertovné brýle.

Foto: Drinkstuff, The Great Gift Company

Brčka v podobě brýlí zpestří každou studenstskou párty.

Pro podávání drinků volte pokud možno různobarevné sklenice, nebo je odlište značítky či různými brčky. Díky tomu si i společensky unavení hosté poznají svou sklenici.

Foto: Drinkstuff

Odolná brčka DIY se skládají z 21 kusů.

Výzdoba interiéru pro podávání drinků může být hodně extravagantní. Nebojte se použít dekorace, které běžně používáte i o oslavách narozenin, přidejte ale víc lesku, třpytek a zářivých barev. Vhodné jsou zlaté nebo stříbrné ubrousky.

Foto: Dotcomgiftshop, Drinkstuff

Brčka s větrníčky pobaví děti i dospělé.

Při proměně interiéru na prostor určený k oslavám skvěle poslouží výrazné přehozy v lesklé zlaté nebo stříbrné barvě. Změnit můžete i povlaky na polštáře nebo ubrus. Volte výrazné barvy s třpytivými efekty.

Foto: Drinkstuff

Efektně vypadají i brčka Champagne s motivem šampaňského, brčka Bamboo do exotických koktejlů i fluorescenční brčka.

Silvestrovské osvětlení při podávání drinků by mělo být pokud možno spíš nepřímé, které nebude hosty oslňovat a nechá vyniknout pohledům na svítící drinky, prskavky, ohňostroje nebo na nevšední fluorescenční brčka.

K osvětlení dobře poslouží klasické lampiony. Oblíbenou klasikou jsou také svíčky. Ty kvalitní vydrží hořet i více než 150 hodin.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám