Hlavní obsah

Bydlení v průhledné bublině zajistí jedinečné souznění s přírodou

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Designér Pierre Stéphane Dumas navrhl moderní příbytek pro všechny milovníky krásné přírodní scénérie. Částečně průhledné bubliny umožňují sledovat hvězdnou oblohu a zároveň ochrání proti větru. Příbytky je možné připojit i na elektřinu a sledovat během rekreace třeba i televizi.

Foto: Profimedia.cz

Ideální je umístit příbytek na vlastní zahradu.

Článek

Bublinový pokoj byl na konci července k vidění v severní Francii v parku v Roubaix a své návštěvníky nadchl pro svou lehkou skladnost a nápaditost.

V bublinách je měkký zvuk, který uklidňuje

Výhodou bublin je ztišení zvuků z venku - vevnitř je zvuk měkký, což podle designéra Dumase přináší mnohem větší pocit klidu.

Bublinový pokoj vznikl z recyklovatelných plastů. Je velmi lehký a je vhodný pro páry, které si chtějí zpestřit letní dovolenou.

Velkou výhodou je, že je pokoj možné umístit relativně kamkoliv. Chrání například i před studeným větrem u moře. Pár si tak může nerušeně užívat romantiky v pohodlí a v suchu.

Foto: Profimedia.cz

Bublina sloiuží jako luxusnější obdoba klasického stanu pro letní měsíce.

Bublinové pokoje je možné si pronajmout jako hotelový pokoj uprostřed přírody. Designér do nich navrhl posezení, lampy, televizi i malé sedačky.

Stylem tyto bubliny připomínají proslulé nomádské bydlení. Jsou jednoduše postavitelné, malých rozměrů a snadno přemístitelné.

Foto: Profimedia.cz

Interiér je řešedn velmi jednoduše. Dominuje mu bílá barva, která navozuje pocit neomezených možností.

Tento typ pokojů je možné umístit i na zahradu vlastního domu. Nahradí tak terasu nebo chybějící altán.

Foto: Profimedia.cz

V noci je možné pozorovat hvězdy a užívat si romantiky.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám