Hlavní obsah

Svatební interiérové doplňky pro homosexuály, které postrádají vkus

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Senátem amerického státu New York prošel zákon o sňatcích homosexuálů, kterých se ihned vzaly doslova stovky. Drobní obchodníci rozhodně nemeškají a začali tak nabízet drobné interiérové dekorace, které mají párům připomínat jejich šťastný den. Bohužel, většina z nich je žalostně nevkusných.

Foto: Profimedia.cz

Na trhu se objevily dekorace určené speciálně pro svatby gayů.

Článek

Zákon, který předložil demokratický guvernér Andrew Cuomo a díky kterému se New York stal dalším státem USA, kde jsou sňatky osob stejného pohlaví legální, způsobil i zájem maloobchodníků o prodej dekorací pro tyto svatby.

Foto: Profimedia.cz

Dvě nevěsty jsou určeny do vany nebo na dort.

Svatební dekorace v podobě figurek ve smokingu či svatebních šatech osob stejných pohlaví se mají stát interiérovou památkou na významný den. Newyorské svatební studio Marriage Bureau prodává dokonce i speciální zátky na šampus s motivy homosexuálních párů. Nechybí bohužel záplava lesku a laciných motivů.

Foto: Profimedia.cz

Dekorace decentností rozhodně nevynikají.

Zboží pro homosexuální páry se prodává na dolním Manhattanu. Je určeno pro svatebčany i novomanžele. V interiéru jim má připomínat svatební den.

Foto: Profimedia.cz

Hrníček neurazí ani nenadchne.

Na trhu se objevují i mýdla a jiné drobné předměty, které mají novomanželům vylepšit bydlení. Sytě růžová barva ale interiér většinou vkusným neudělá.

Hezčí památkou do interiéru jsou klasické rámečky se svatebními fotkami. Jednoduchý motiv srdcí sice také může být považován za kýčovitý, pokud ale zvolíte decentní rám, bude taková dekorace vypadat mnohem vkusněji. Nechte se inspirovat třeba našimi tipy na valentýnské dekorace.[celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám