Hlavní obsah

Chytré úložné systémy pomohou udržet pořádek v každé skříni

Právo, Sylva Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zmatek a nepořádek v šatní skříni nás dovede po ránu pěkně rozhodit. Jestliže neustále hledáme oblíbené tričko, vyskládané prádlo je za sebou ve dvou řadách a my nevíme, co vlastně jsme do skříně uložili, je čas na radikální změnu. Je totiž jasné, že potřebujeme šatní skříň na míru. Do ní přehledně uložíme vše, co nosíme.

Článek

Najde se místo i na koš se špinavým prádlem nebo sklápěcí žehlicí prkno. Kalhoty už také nemusí být zmačkané, když jim pořídíme výsuvný věšák.

Boty, pásky, šátky z naší garderoby pojmou speciální úložné prostory. Pánové mohou dát kravatám pevné místo v takzvaném kravatníku, odkládat manžetové knoflíčky na zabudované mističky apod.

  • Výsuvné plné zásuvky s čelem dáváme maximálně do výšky 125 centimetrů od podlahy. Jinak by do nich nebylo vidět.
  • Úložná hloubka šatní skříně má být alespoň 50 centimetrů, aby věci zavěšené na ramínku měly dost prostoru.

Pod deskou pojíždí na kolečkách dva koše: na špinavé prádlo a čisté (bohužel ještě nevyžehlené). Košile visí na jednoduché tyči, která by měla být zhruba ve výšce 205 centimetrů, abychom na ni pohodlně dosáhli.

Pod deskou pojíždí na kolečkách dva koše: na špinavé prádlo a čisté (bohužel ještě nevyžehlené). Košile visí na jednoduché tyči, která by měla být zhruba ve výšce 205 centimetrů, abychom na ni pohodlně dosáhli.

Díky správnému návrhu vnitřního vybavení skříně uložíme vše potřebné přehledně a prakticky. Nažehlené košile visí na tyči, kterou jednoduše pomocí tyčky stáhneme do úrovně pasu. Ve skříni oceníme i vyčleněný prostor na koš se špinavým prádlem, stejně jako výsuvný věšák na kalhoty, mělké otevřené police na složené košile.

Za zavřenými policovými díly se schovává drobné osobní prádlo. Sestavu lze doplnit kartonovými krabicemi s pěkným designem. Ty větší pojmou třeba dámské šátky, šikovné jsou rovněž na uložení rukavic.

Drátěné koše se nehodí pouze na trička a svetry, protože by na nich bylo vidět vytlačené mřížování.

Reklama

Výběr článků

Načítám