Hlavní obsah

Originálním umyvadlům vládne kámen, sklo i ocel

Právo, Gisela Růžičková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koupelna je jedno z nejoblíbenějších míst v bytě, kde odpočíváme a nabíráme nové síly. Proto by její interiér měl být optimisticky laděný, tvořený příjemnými barvami, ladnými liniemi a přírodními materiály.

Článek

Výrazným prvkem koupelny je umyvadlo, které si dnes můžeme pořídit v rozličných tvarech, velikostech a hlavně v mnoha materiálech. Záleží jen na nás, jaký preferujeme.

Těmi pravými jsou sklo, kámen, keramika i glazovaná ocel. Ovšem i tento kus koupelnového vybavení musí přirozeně ladit s ostatními prvky koupelny a nabízet vlastnosti, které od něj očekáváme.

  • Chceme-li koupelnu oživit a dodat jí stále svěží tón, může být správnou volbou skleněné umyvadlo, které tvoří ve spojení s průzračnou vodou neodolatelnou kombinaci.
  • Pokud se rádi obklopujeme přírodními materiály a originálními kusy, určitě nás osloví kámen. Na výběr je několik druhů hornin a barevných provedení.
  • Na kráse a eleganci neztrácejí ani keramická umyvadla, hlavně, když jde o souvislý design, spojující současné trendy interiérové tvorby s funkčností a praktičností.
  • Preferujeme-li kvalitu zabalenou do elegance, dáme přednost jednodílnému glazovanému ocelovému korpusu. Ten pro změnu vyniká dlouhou životností, odolností, stálou barevností a hygieničností.

FOTO: archiv firmy Sapho

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám