Hlavní obsah

OBRAZEM: Volně stojící vana může být designovou perlou koupelny

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud máte větší koupelnu a přemýšlíte, že byste do ní chtěli něco opravdu speciálního, volně stojící vana je tím pravým. Kdysi byla v domácnosti samozřejmostí, zabudované vany ale v našich domácnostech záhy začaly převažovat. Krásu volně stojících van ale těžko předčí...

Článek

Éra sedacích van už dávno minula, ale musí se nechat, že měly své kouzlo, posezení v takové vaně bylo potěšením. Sedací vany ale nejsou úplnou minulostí, stále se vyrábějí.

Materiály, z kterých jsou vyrobeny ale rozhodně neodpovídají dřívějším dobám, prim hrají například vany z umělého mramoru. Vzpomínky na luxusní styl počátku 20. století dělají z koupele v solitérní vaně jedinečný zážitek, koupel v nich je opravdovým požitkem a ideálním místem, kde si můžete užít lázeň s bylinkami nebo s mořskou solí.

.: Exkluzivní minimalistická relaxační vana stojí i 100 000 Kč.foto: Duscholux

.: Stylová vytříbenost počátku 20. století se snoubí s nostalgicky provedenou vyvýšenou zádovou částí. Sedací vany byly kdysi velmi oblíbené, skvěle se v nich třeba četlo.foto: www.villeroy-bosch.com

.: Vana z umělého mramoru má čisté linie.foto:Polysan

.: Dřevěná vana z cypřišového dřeva se skvěle hodí na bylinné lázně. foto: www.a-pool.cz

Volně stojící vana je osobitým interiérovým solitérem, a tak může vypadat i trochu nekonvenčně. Zabudovaná stojací sprcha jistě vypadá netradičně, ale do interiéru koupelny zařízené v historizujícím stylu dobře zapadne.

Naše koupelny nemusí být obyčejné a klasické, zkuste si zaexperimentovat a zvolte do interiéru koupelny něco opravdu speciálního, čím taková solitérní vana bezpochyby je.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám