Hlavní obsah

Na Pragointeriéru se sejde bytové vybavení od rohožky po kuchyň

Novinky, tnk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bytové doplňky i nábytek se sejdou na Pragointeriéru New Design, který začíná ve čtvrtek a potrvá až do neděle. Pokud tedy hledáte něco zajímavého do bytu či domku, tak zkuste vyrazit právě sem a třeba se i poradit s bytovými designéry, kteří budou dávat rady jak si vymalovat pokoj nebo jak ho zařídit. Veletrh potěší i milovníky lidové keramiky.

Článek

Vše okolo bydlení nabízí veletrh Pragointeriér, který se koná na výstavišti v Holešovicích, a nabídne bytové vybavení od podlahy přes koberce až po osvětlení. Veletrh bude hitparádou nových interiérových kousků a představí nové podlahové povrchové úpravy a nové možnosti elektronického ovládání chodu domácnosti.

Nejtrendovější svítidlo musí překvapit neotřelým designem

Na veletrhu se uskuteční soutěž s názvem Top light pro vystavovatele, kteří prezentují osvětlení. Odborná komise vybere designově zajímavá světla a vítězné firmy budou oceněny na slavnostním večeru veletrhu. Ty nejlepší světelné lahůdky si pak budete moci prohlédnout na našem serveru.

.: Zajímavý design a inovace - co třeba takové veřejné fontánky na pití?foto: Pragointerier

V rámci veletrhu proběhne také zajímavá přednáška o výběru barev v interiéru - dozvíme se, které barvy se hodí místností a které nikoliv.

.: Jako každý rok, tak i letos bude k vidění celá řada sedacího nábytku.foto: Pragointerier

Návštěvník se může zastavit i na přednášce věnující se výběru osvětlení v interiéru, nebo na pojednání na téma "Životní cyklus dosloužilé zářivky, aneb co se s takovou zářivkou děje poté, co dosvítí".

Bytoví designéři poradí co s interiérem

Největší zájem bude asi o Dny s bytovými designéry, které se na Pragointerieru uskuteční v pátek 13. února a v sobotu 14. února. Návštěvníci veletrhu můžou využít možnosti bezplatné konzultace s bytovými designéry (v pátek a v sobotu od 14 do 16 hodin).

.: Trendem budou interiéry v přírodním ekologickém stylu. Nebojte se použít bambus nebo obložení ze dřeva.foto: Point shop

Možné je i navštívit přednášky designérů a účastnit se soutěže o bezplatný návrh pokoje od bytového designéra. 

Hrnčířské trhy představí lidovou tvorbu Berounska

Na veletrhu si na své přijdou milovníci současné lidové tvorby budou moci navštívit hrnčířské trhy, na kterých uvidí práci 80 keramiků a výtvarníků, kteří navazují na tvorbu Berounských hrnčířů, kteří byli proslaveni svou tvorbou už od počátku 14 století.

.: Berounská keramika má charakteristický tradiční dekor. Dnešní keramici na tuto tvorbu navazují.foto: www.hrncirsketrhy.cz

Tvorba keramiků je cenově přijatelná a do takového rustikálního interiéru se skvěle hodí, je dekorována charakteristickými jednoduchými rostlinnými, zvířecími i lidskými motivy a jednoduchými geometrickými tvary. 

Vstupné na veletrh Pragointeriér přijde na 100 Kč, rodinné pořídíte za 200 a za zlevněné vstupné dáte 50 Kč. Otevřeno je od 10 do 18 hodin, v neděli jen do 17 hod.

Reklama

Související témata:

Související články

Sklo doladí design každé části interiéru

Sklo se významně podílí nejen na současném stylu architektury, ale hlavně na interiérovém designu. Díky široké paletě barev, vzorů a možností opracování se...

Výběr článků

Načítám