Hlavní obsah

Luxusní bydlení přináší majitelům i nadstandardní služby

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Donáška jídla či květin, venčení psa v jakoukoli denní či noční hodinu i tyto služby nabízí bydlení v luxusním komplexu.

Článek

Součástí bydlení v luxusním komplexu bytových domů je i nepřetržitý servis nabízející pestrou škálu služeb. Takový luxus nenajdete jenom v Londýně či New Yorku, ale i v Praze. Nonstop servis bude nabízet v Praze například projekt vila domů a duplexů Central Park Praha, který se staví v Praze 3 na Parukářce.

Majitelé bytů budou mít zajištěnou například kompletní obsluhu při parkování, mytí vozu, venčení domácích mazlíčků, dokonce i překladatelské služby a tlumočení. Pokud budou potřebovat, nabízí se jim i pomoc při jednání s úřady, technická pomoc pro počítače a internet, cateringová služba, programy pro děti. Samozřejmostí jsou i drobné opravy v bytě včetně úklidu a údržby.

Bezpečností služba bude hlídat soukromí

Lidé mají zajištěno i bezpečí, areál bude střežit nonstop bezpečnostní služba. Majitelé bytů budou mít k dispozici i soukromou zahradu, park a terasu. Do areálu nebude vidět, takže majitelé budou mít naprosté soukromí.

Viladomy budou terasové a budou začleněny mezi jednotlivé věže s rezidencemi do svahu. Venkovní stěny budou porostlé travnatým kobercem. Dům bude dvoupodlažní s garáží a sklepem v suterénu. První patro bude tvořit luxusní kuchyňský a obytný prostor. Ve druhém patře se budou nacházet ložnice, téměř každá s vlastní koupelnou.

Cena odpovídá nabídce

Všechna okna budou francouzského typu, to znamená, že budou sahat od země až ke stropu. Každý byt bude mít svojí šatnu i technickou místnost s pračkou a sušičkou, které se už podle současného trendu neumísťují do koupelny.

Ceny rezidencí se pohybují od čtyř milionů korun po 40 milionů. V současnosti je prodáno 200 bytů z celkového počtu 500 bytů za 3,7 miliardy korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám